Ανησυχία τέλος για τη Μαργαρίτα Νέρτζη! Έδωσε σημεία ζωής η παίκτρια του Power of Love…

Ανησυχία τέλος για τη Μαργαρίτα Νέρτζη! Έδωσε σημεία ζωής η παίκτρια του Power of Love…

Διαφ.
Δείτε όλα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram… Πριν από μερικές ημέρες, η Μαργαρίτα Νέρτζη έφυγε απροειδοποίητα από το Power of Love προκαλώντας έντονη ανησυχία στην παραγωγή, αλλά και στους παίκ...

Δείτε όλα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram…
Πριν από μερικές ημέρες, η Μαργαρίτα Νέρτζη έφυγε απροειδοποίητα από το Power of Love προκαλώντας έντονη ανησυχία στην παραγωγή, αλλά και στους παίκτες.

Στο χθεσινό Gala, η Μαργαρίτα ήταν έξαλλη στο φινάλε και δήλωσε πως μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Κούβελα, θα φύγει και η ίδια με τη σειρά της από παιχνίδι.

Τις επόμενες ημέρες από το γύρισμα του χθεσινού Gala, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοινώνει στους παίκτες πως η Νέρτζη έχει εξαφανιστεί.

Χθες το βράδυ, όμως, η Μαργαρίτα Νέρτζη έδωσε σημεία ζωής. Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Μπήκα με γέλιο… Και φεύγω πάλι με γέλιο ή μάλλον καλύτερα με γέλια…. Συνιστώ σε όλους να γελάτε όσο περισσότερο μπορείτε, είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας!! Πολλές απορίες πιστεύω ότι σας λύθηκαν στο σημερινό GALA», έγραψε η Μαργαρίτα Νέρτζη.

Η ανάρτηση που έκανε η Μαργαρίτα Νέρτζη…

 

Πραγματική Επανάσταση! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι απλά και Εύκολα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μπήκα με γέλιο… Και φεύγω πάλι με γέλιο ή μάλλον καλύτερα με γέλια…. Συνιστώ σε όλους να γελάτε όσο περισσότερο μπορείτε, είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας!! Πολλές απορίες πιστεύω ότι σας λύθηκαν στο σημερινό GALA. #theend #end #of #lies #ρουαματ #fakepeople

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nergie (@nergie_official) στις

Πηγή: zappit

Διαβάστε περισσότερα...