Κοντά κουρέματα και εύκολα χτενίσματα για κοντά μαλλιά: Οι νέες τάσεις μόδας για Ανοιξη – Καλοκαίρι 2019

May 12, 2019

Κοντά κουρέματα και εύκολα χτενίσματα για κοντά μαλλιά: Οι νέες τάσεις μόδας για Ανοιξη – Καλοκαίρι 2019


Όλες οι γυναίκες θέλουν κάθε στιγμή να δείχνουν όμορφες και κομψές. Σίγουρα ένα από τα μέρη της εμφάνισης που προσέχουν περισσότερο είναι τα μαλλιά τους και για αυτό τα περιποιούνται όσο συχνότερα μπορούν.

Παρακάτω θα σας δείξουμε τι είναι φέτος στη μόδα όσο αναφορά τα κοντά κουρέματα. Επίσης θα δείτε ποιες είναι οι νέες τάσεις στα κοντά μαλλιά για το Πάσχα που έρχεται σε λίγες μέρες, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019. Τέλος θα πάρετε ιδέες για τα πιο εύκολα χτενίσματα για το 2019, ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά.

Κοντά κουρέματα Πάσχα 2019 Το Πάσχα πλησιάζει και όλες ανησυχούμε ήδη για την εμφάνισή μας το βράδυ της Ανάστασης. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια υπέροχη συλλογή με τις πιο hot τάσεις για κοντά γυναικεία κουρέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε το βράδυ της Ανάστασης ή οποιαδήποτε άλλη μέρα του Πάσχα.

Κοντό Κούρεμα για χάλκινα μαλλιά

Ανδρικό κούρεμα για γυναίκες με ξανθά μαλλιά


Διαφ.
Πλεξούδα στη φpάντζα

Όλες οι γυναίκες θέλουν κάθε στιγμή να δείχνουν όμορφες και κομψές.
Σίγουρα ένα από τα μέρη της εμφάνισης που προσέχουν περισσότερο είναι τα μαλλιά τους και για αυτό τα περιποιούνται όσο συχνότερα μπορούν.

Παρακάτω θα σας δείξουμε τι είναι φέτος στη μόδα όσο αναφορά τα κοντά κουρέματα.
Επίσης θα δείτε ποιες είναι οι νέες τάσεις στα κοντά μαλλιά για το Πάσχα που έρχεται σε λίγες μέρες, για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019.
Τέλος θα πάρετε ιδέες για τα πιο εύκολα χτενίσματα για το 2019, ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά.

Κοντά κουρέματα Πάσχα 2019

Το Πάσχα πλησιάζει και όλες ανησυχούμε ήδη για την εμφάνισή μας το βράδυ της Ανάστασης.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια υπέροχη συλλογή με τις πιο hot τάσεις για κοντά γυναικεία κουρέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε το βράδυ της Ανάστασης ή οποιαδήποτε άλλη μέρα του Πάσχα.

Κοντό Κούρεμα για χάλκινα μαλλιά

Κοντό Κούρεμα για χάλκινα μαλλιά

Ανδρικό κούρεμα για γυναίκες με ξανθά μαλλιά

Ανδρικό κούρεμα για γυναίκες με ξανθά μαλλιά

Πλεξούδα στη φράντζα

Πλεξούδα στη φράντζα

Pixie κούρεμα με ανταύγειες

Pixie κούρεμα με ανταύγειες

Γαλλική πλεξούδα

Γαλλική πλεξούδα

Κοντά μαλλιά καρέ με αφέλειες

Κοντά μαλλιά καρέ με αφέλειες

Κοντό μαλλί Spikey

Κοντό μαλλί Spikey

Κοντό κούρεμα με φράντζα και undrecut

Κοντό κούρεμα με φράντζα και undrecut

Ασύμμετρο κοντό γυναικείο κούρεμα

Ασύμμετρο κοντό γυναικείο κούρεμα

Κοντά κουρέματα Ανοιξη 2019

Αυτά τα 20 καταπληκτικά κοντά κουρέματα είναι που θα ξεχωρίσουν φέτος την άνοιξη του 2019!

Τα κοντά κουρέματα εκφράζουν μία πολύ ενδιαφέρουσα τάση της μόδας, καθώς διαρκώς βλέπουμε νέα hairstyles και εντυπωσιακά χτενίσματα.

Υπάρχει τουλάχιστον μία εκπληκτική πρόταση για το κάθε γούστο, ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να επιλέξει το στυλ που ταιριάζει στο πρόσωπο της.

Ξεκινάμε με τα ασύμμετρα κουρέματα που έχουν ήδη κάνει πάταγο τον τελευταίο χρόνο και όπως φαίνεται, έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

Βέβαια το κάθε κούρεμα αναδεικνύεται πολύ περισσότερο και με το ανάλογο χρώμα.

Οι ανταύγειες είναι αυτές που προφανώς κάνουν όλο το σύνολο πιο εντυπωσιακό.

ασύμμετρα κουρέματα

ασύμμετρα μαλλιά

ασύμμετρο κούρεμα με ανταύγειες

Επίσης μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα καρέ κουρέματα, είτε με έντονο κοντό φιλάρισμα, είτε με έντονες μύτες οι οποίες αγκαλιάζουν τις γωνίες του προσώπου σου.

Βέβαια, υπάρχει και το κλασικό γυναικείο καρέ, το οποίο γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό με μια έντονη κοντή φράντζα.

Γενικά οι φράντζες και οι αφέλειες ταιριάζουν πάρα πολύ σε αυτό το στυλ κουρέματος, καθώς γλυκαίνει το πρόσωπο, αλλά και το κάνει ταυτόχρονα να δείχνει πιο αδύνατο.

κλασικό γυναικείο καρέ

καρέ κοντά μαλλιά

μαλλιά με κοντή φράντζα

Μια ακόμη ιδέα είναι τα πολύ κοντά αγορίστικα κουρέματα. Είναι ίσως η καλύτερη λύση για τα λεπτά μαλλιά, όπου μπορείς να δημιουργήσεις μια ομαλή κυματιστή κίνηση στην κορυφή των μαλλιών σου, για περισσότερο όγκο. Το αποτέλεσμα είναι μία ρετρό εμφάνιση, αλλά με ένα τολμηρό ξανθό χρώμα και με μία ασύμμετρη πλευρά, γίνεται πιο φουτουριστικό!

κοντά αγορίστικα κουρέματα

πολύ κοντό μαλλί

μαλλιά με λεπτή τρίχα

Μια ακόμη ιδέα για κοντό ανοιξιάτικο κούρεμα σε κοντά μαλλιά είναι με στρογγυλεμένο σχήμα αφέλειες – φράντζα, όπου η μία πλευρά θα είναι πιο κοντή, ώστε να μπαίνει πίσω από το αυτί.

Το ιδανικό χρώμα για αυτού του είδους τα κουρέματα, είναι το γλυκό καστανό, αλλά και το πυρόξανθο.

ξανθά μαλλιά 2019

κοντά μαλλιά με στρογγυλεμένες αφέλειες

αφέλειες – φράντζα

ανοιξιάτικο κούρεμα

Κοντά κουρέματα Καλοκαίρι 2019

Κάθε καλοκαίρι οι γυναίκες αισθάνονται περισσότερο τη ζέστη λόγω του πλούσιου μαλλιού τους. Γι’αυτό και η ιδανική λύση είναι ένα κοντό κούρεμα που θα σε δροσίσει και θα σε κάνει να αισθάνεσαι ανάλαφρα, ειδικά για το φετινό καλοκαίρι του 2019 που αναμένεται να είναι πολύ ζεστό.Ακολουθούν 20 νέες τάσεις για μοντέρνα κοντά κουρέματα που είναι πραγματικά εντυπωσιακά και θα είναι στη μόδα το καλοκαίρι του 2019.

Κούρεμα για στρογγυλό πρόσωπο

To κούρεμα αυτό ταιριάζει πολύ σε άτομα που έχουν στρογγυλό πρόσωπο και είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κοντά κουρέματα. Ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σας βοηθά επίσης να αδυνατίσετε χαρακτηριστικά που δεν επιθυμείτε να τονίσετε. Το κούρεμα αυτό είναι πιο εντυπωσιακό όταν θα έχετε κάνει ένα φωτεινό μακιγιάζ.
κούρεμα για στρογγυλό πρόσωπο

Σγουρά χτενίσματα

Τα σγουρά χτενίσματα στο κοντό μαλλί είναι πολύ στη μόδα. Το χτένισμα αυτό είναι πολύ ρομαντικό. Μπορείτε επίσης να κάνετε και στα μαλλιά σας και ξανθά φλασάκια. Προσθέστε λίγο highlight αν έχετε λεπτή τρίχα, το οποίο θα αυξήσει τον όγκο στα μαλλιά. Με αυτά τα σγουρά μαλλιά, μπορείτε να έχετε το άγριο βλέμμα που επιθυμείτε. Αν δεν έχετε σγουρά μαλλιά, στη συνέχεια, μπορείτε να τα κάνετε κυματιστά με τη βοήθεια ενός εξαρτήματος για μπούκλες.
σγουρά χτενίσματα

Στενά κουρεμένα μαλλιά

Το φυσικό χτένισμα σε στενά κουρεμένα μαλλιά είναι ένα από τα μοντέρνα κοντά κουρέματα. Το χτένισμα είναι καλύτερο για τις μαύρες γυναίκες για τα φυσικά και όμορφα σγουρά μαλλιά τους. Στο χτένισμα, όπου πέφτουν οιι μπούκλες στο μέτωπο σας, σας δίνει μια δραματική εμφάνιση. Βελτιώστε το χτένισμά σας με κόκκινο κραγιόν και φτερωτό eyeliner. Αν θέλετε αυτό το φυσικό χτένισμα γμην ξεχάσετε να φορέσετε εκπληκτικά αξεσουάρ.
στενά κουρεμένα μαλλιά

Κοντό πολυεπίπεδο χτένισμα

Τα κοντό πολυεπίπεδο χτένισμα είναι ένα από τα πιο μοδάτα κοντά κουρέματα. Εάν είστε ευλογημένοι με πυκνά μαλλιά, τότε μην αφήνετε την ομορφιά σας σε βαρετά κουρέματα. Προσθέστε στρώματα στο χτένισμά σας επιτυγχάνοντας αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα πολλά στρώματα κάνουν το χτένισμα πιο όμορφο. Το χτένισμα δεν αφαιρεί όγκο από το κούρεμα και σας δίνει μια άκρως ελκυστική εμφάνιση.
κοντό πολυεπίπεδο χτένισμα

Κούρεμα πολυεπίπεδο καρέ

Ένα πολύ όμορφο κούρεμα είναι το πολυεπίπεδο καρέ, τις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά. Το χτένισμα αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό, όταν το συνδυάσετε με ένα απλό t-shirt. Είναι κατάλληλο για ανοιχτούς τόνους δέρματος και τις κυρίες που έχουν λεπτή τρίχα.
κούρεμα πολυεπίπεδο καρέ

Κοντά στρώματα μαλλιών

Τα κοντά στρώματα μαλλιών είναι ένα από τα μοδάτα κοντά κουρέματα. Τα κοντά κομμένα μαλλιά φαίνονται φανταστικά στις γυναίκες. Αδυνατίζουν επίσης, το πρόσωπο. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει πιο πολύ σε στρογγυλά πρόσωπα. Επίσης, αυτό το κούρεμα μπορούν να το κάνουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών. Κάντε με αυτό το κούρεμα ένα απλό μαλακό μακιγιάζ για καλύτερη εμφάνιση.
κοντά στρώματα μαλλιών

Σγουρά Afro μαλλί

To σγουρά Afro μαλλί με τέλειες άκρες είναι ένα από τα μοντέρνα κοντά κουρέματα. Αν δεν έχετε πολύ μήκος στα μαλλιά σας. Μην πστεναχωριέστε κάντε αυτό το χτένισμα. Είναι ένα πολύ φανταχτερό και ζωντανό χτένισμα. Το κούρεμα αυτί είναι κατάλληλο για μαύρες γυναίκες. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα για ένα ραντεβού.
σγουρά Afro μαλλί

Ισιο καρέ

Επίσης, ένα όμορφο κούρεμα είναι το ίσιο καρέ. Είναι κατάλληλο για γυναίκες, οι οποίες έχουν ίσια μαλλιά. Είναι ένα μοντέρνο και ζωηρό κούρεμα που μπορεί να σας προσθέσει τη λάμψη που χρειάζεστε.
κούρεμα ίσιο καρέ

Κούρεμα για λεπτά μαλλιά

Τα αέρινο κούρεμα αυτό για λεπτά μαλλιά, θα σας συναρπάσει. Οι λεπτές ανταύγειες και το αέρινο στυλ είναι οι σωστές επιλογές για μια ώριμη κυρία. Το χτένισμα δεν παίρνει πολύ χρόνο για να γίνει στα κοντά μαλλιά σας. Μπορείτε να φορέσετε χαριτωμένα σκουλαρίκια με αυτό το χτένισμα.
αέρινο κούρεμα για λεπτά μαλλιά

Στροφογυριστό κούρεμα

To κοντό, στροφογυριστό αυτό κούρεμα είναι κατάλληλο κυρίως για μαύρες γυναίκες. Το χτένισμα είναι μοναδικό και σας μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο. Το πανέμορφο hairstyle φαίνεται πανέμορφο όταν φέρεις τα μαλλιά σου μόνο από τη μία πλευρά.
στροφογυριστό κούρεμα

Καρέ μαλλί με γωνία

Το καρέ με γωνία, είναι ένα εκπληκτικό μοντέρνο κούρεμα. Το κούρεμα αυτό μειώνει το πάχος της τρίχας και είναι κατάλληλο για στρογγυλά πρόσωπα. Το κούρεμα φαίνεται καλύτερο σε ίσια μαλλιά. Μπορείτε να τρυπήσετε και τη μύτη σας προκειμένου να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας.
καρέ μαλλί με γωνία

Mαλλί με λεπτές μύτες

Ένα εκπληκτικό κούρεμα είναι και αυτό με τις λεπτές μύτες. Προσθέστε μερικές εντυπωσιακές στρώσεις στο χτένισμα σας προκειμένου να επιτύχετε την καλύτερη εμφάνιση. Κάντε φράντζα προκειμένου να εντείνετε το βλέμμα σας. Το χτένισμα είναι καλύτερο για γυναίκες με λεπτά μαλλιά.
μαλλί με λεπτές μύτες

Χτένισμα με λεπτές μύτες

To κούρεμα αυτό είναι πολύ στη μόδα. Μπορείτε να επιτύχετε αυτό το βλέμμα με προϊόντα styling μαλλιών. Δεν χρειάζεστε αξεσουάρ για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Φορέστε αξεσουάρ για να αολοκληρώσετε την εμφάνιση σας.
μοδάτο κούρεμα

Σαντρέ ξανθό μαλλί

Το αέρινο αυτό χτένισμα θα το λατρέψετε. Κάντε τις ρίζες σας λευκές ή σαντρέ ξανθό ή αφήστε τες σκούρες για μια κολακευτική εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοντέρνα χρώματα μαλλιών για να επιτύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
σαντρέ ξανθό μαλλί

Σγουρό με ίσιο μαλλί

Το χτένισμα αυτό φέρνει την ανατροπή. Καθώς συνθέτει το σγουρό με το ίσιο. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.
σγουρό με ίσιο μαλλί

Κούρεμα με λεπτές στρώσεις

Aυτό το κούρεμα είναι τολμηρό και έχει λεπτές στρώσεις. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και είναι πολύ κομψό. Είναι κατάλληλο για γυναίκες που έχουν χοντρή τρίχα.
τολμηρό κούρεμα

Urban χτένισμα

Το Urban αυτό χτένισμα είναι ένα από τα μοντέρνα κοντά κουρέματα. Μπορείτε να προσθέσετε στρώματα για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των πυκνών και ογκώδη μαλλιών. Το χτένισμα είναι κατάλληλο για άτομα με στρογγυλό πρόσωπο.
Urban χτένισμα

Kομψό κούρεμα

Το κούρεμα αυτό έχει μια κομψή περικοπή.Το κούρεμα αυτό φαίνεται καλύτερο σε ίσια μαλλιά.
κομψό κούρεμα

Μαλλιά με αφέλειες

Το χτένισμα αυτό με τις αφέλειες είναι καλύτερο για στρογγυλά πρόσωπα. Αυτό το κούρεμα σίγουρα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Είναι ένα από πιο όμορφα και εντυπωσιακά κοντά κουρέματα.
χτένισμα με αφέλειες

Γοργονέ χτένισμα

Το γοργονέ χτένισμα, φαίνεται καλύτερο σε σγουρά μαλλιά. Φωτίστε το βλέμμα σας με τα χρώματα που είναι εμπνευσμένα από τον ωκεανό . Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για δροσερούς τόνος δέρματος.
γοργονέ χτένισμα

Εύκολα χτενίσματα για κοντά μαλλιά Πάσχα 2019

Λίγες μέρες έμειναν πριν ξεκινήσεις να βάφεις τα αυγά για το Πάσχα και για όση ώρα περιμένεις να «ξεκουραστεί» η ζύμη για το τσουρέκι, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω χτενίσματα για το Πάσχα 2019, τα οποία θα σε βοηθήσουν να είσαι ακόμα πιο κομψή και γιορτινή!

Άλλωστε η ημέρα της Ανάστασης, το Μεγάλο Σάββατο δηλαδή, είναι μία ημέρα χαρμόσυνη για την Εκκλησία. Έτσι και εσύ με την σειρά σου δεν έχεις κανέναν λόγο να μην θέλεις να λάμπεις, παρέα με το αναστάσιμο φως.
Πώς θα το πετύχεις; Μα φυσικά με το ιδανικό από τα χτενίσματα που θα επιλέξεις να κάνεις!

Διπλή πλεξούδα

Διπλή πλεξούδα

Casual chignon

Casual chignon

Αξεσουάρ για τα Μαλλιά

Αξεσουάρ για τα Μαλλιά

 

Κοντά Bob καρέ μαλλιά

Bob καρέ μαλλιά

Bob καρέ

Bob χτενίσματα

Κοντά ανοιξιάτικα χτενίσματα για στρογγυλό πρόσωπο

Κοντά χτενίσματα για γυναίκες με οβάλ ή μακρύ πρόσωποΕύκολα χτενίσματα για κοντά μαλλιά Ανοιξη 2019

Χτενίσματα Άνοιξη 2019 που αποπνέουν έναν αέρα νοσταλγίας. Με hot τάσεις για τα μαλλιά, που… φυσάνε από τις πιο θρυλικές δεκαετίες. Εμπνεύσουν, λοιπόν, από τα ντεφιλέ της σεζόν και δοκίμασε ανάλαφρους, ρετρό κυματισμούς, χαμηλές κομψές αλογοουρές και εύκολα wet look που ταιριάζουν ιδιαίτερα στα κοντά μαλλιά

Χτενίσματα Άνοιξη 2019: Wet look

Wet look

Τάση Μαλλιών Άνοιξη 2019: Woman is back

Woman is back

Τάση Μαλλιών για την Άνοιξη του 2019 βασισμένη στα Hair Accessories

Τάση Μαλλιών Άνοιξη 2019

Περισσότερες νέες τάσεις για εύκολα χτενίσματα σε κοντά μαλλιά

Εύκολα χτενίσματα για κοντά μαλλιά Καλοκαίρι 2019

Οι καλές οι ζέστες πιάνουν πάντα το καλοκαίρι και το μάζεμα το μαλλιών έχει την τιμητική του. Είτε έχτε κοντά μαλλιά, είτε καρέ σίγουρα χρειάζεται να σηκώσεις κάπως τα μαλλιά σου να δροσιστείς. Πόσες αλογοουρές και κότσους να κάνεις όμως; Κάποια στιγμή καταντά μονότονο και θέλεις μια αλλαγή.

Αν δεν είσαι hairstylist λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να πιάσεις πιστολάκι στα χέρια σου μέσα στο καλοκαίρι, ούτε να ξοδέψεις πολλές ώρες για να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Άσε που όση πιο πολλή ώρα κάνεις, τόσο περισσότερο ιδρώνεις και χαλάς το χτένισμα που με τόσο κόπο προσπάθησες να κάνεις!

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να φτιάξεις μόνη σου τα μαλλιά σου με αυτές εδώ τις υπέροχες και αρκετά εύκολες προτάσεις. Όποιο και αν είναι το μάκρος τους, για όλα υπάρχει η κατάλληλη πρόταση, για να δείχνεις εντυπωσιακή από το πρωί μέχρι το βράδυ, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Δες τα παρακάτω εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για να πάρεις ιδέες

 

 

ΠΗΓΗ: true.gr

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: