27 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει

May 14, 2019

27 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει


Διαφ.
Τα πράγματα είναι πάντα καλύτερα όταν κοιτάζουμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν την αγάπη τους πρώτα σε όσους την έχουν περισσότερο ανάγκη.Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αλλά και ζώα που δίνουν ανεξάντλητα την αγάπη τους.Για του λόγου το αληθές, εμείς καταφέραμε και συγκεντρώσαμε 27 πολύ συγκινητικές φωτογραφίες, για να σας δείξουμε ότ...

Τα πράγματα είναι πάντα καλύτερα όταν κοιτάζουμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν την αγάπη τους πρώτα σε όσους την έχουν περισσότερο ανάγκη.Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αλλά και ζώα που δίνουν ανεξάντλητα την αγάπη τους.Για του λόγου το αληθές, εμείς καταφέραμε και συγκεντρώσαμε 27 πολύ συγκινητικές φωτογραφίες, για να σας δείξουμε ότι πάντα υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας. Αυτός είναι ο κώδικας της αγάπης που κάνει τον κόσμο να γυρίζει.

 

27 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει - Εικόνα 1

20 χρόνια αγάπης

27 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει - Εικόνα 2

“Το 1995, η θεία μου μου έδωσε μια λούτρινη γάτα, η οποία ήταν η αγαπημένη μου και κοιμόμουν μαζί της κάθε βράδυ από την παιδική μου ηλικία. Όταν πέθανε, ανακαλύψαμε ότι είχε αγοράσει μια ολόιδια γάτα και την κράτησε σε άριστη κατάσταση για 2 δεκαετίες. Είναι ολοφάνερο ότι τα χρόνια που πέρασα με τη γάτα μου σίγουρα άφησαν τα σημάδια τους επάνω της. ”

Κάθε χρόνο, αυτός ο άνθρωπος αγοράζει παιχνίδια, ντύνεται Άγιος Βασίλης και τα χαρίζει στα παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία.

27 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει - Εικόνα 3

“Η γιαγιά μου (93ετών) και η αδελφή της (96ετών) πήγαν στην παραλία το περασμένο Σαββατοκύριακο.”

27 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει - Εικόνα 4

Μνήμες από το παρελθόν

27 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει - Εικόνα 5

«Οι γονείς μου τη δεκαετία του 70. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν ακόμη πολύ νέος (20 χρόνια πριν), ο καλύτερός του φίλος ήρθε πρόσφατα σε επαφή μαζί μου και είπε ότι βρήκε μερικές φωτογραφίες της μαμάς και του μπαμπά μου και τις έστειλε στη διεύθυνσή μου».

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

[adnextpage]

Διαβάστε περισσότερα...