Δεν φανταζόταν Ποτέ πως ο πρώην της θα την Στοίχειωνε έτσι

May 15, 2019

Δεν φανταζόταν Ποτέ πως ο πρώην της θα την Στοίχειωνε έτσι


Τι σκέφτηκε να κάνει για να την παρακολουθεί Μια γυναίκα στο Πίτσμπουργκ δεν φανταζόταν ποτέ πως ο πρώην της θα τη στοίχειωνε έτσι. Ζούσε μαζί της χωρίς να το ξέρει!

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύφθηκε από τον Τύπο για λόγους ασφαλείας, είχε παρατηρήσει μικρά περίεργα πράγματα στο σπίτι της για εβδομάδες.

Φοβόταν ότι ήταν ο πρώην φίλος της, ο Cary Cocuzzi, αλλά τελικά αποφάσισε να αγνοήσει τους φόβους της, νομίζοντας ότι ήταν απλά παρανοϊκές ιδέες.

Σε μια περίπτωση παρατήρησε πως το καπάκι της τουαλέτας ήταν ανοιχτό, κάτι που ήταν ασυνήθιστο για εκείνη και άλλη μια φορά βρήκε μια κουβέρτα στο πάτωμα στο υπόγειο.


Διαφ.
Σκέφτηκε να καλέσει την αστuνομία, αλλά στη συνέχεια το ξανασκέφτηκε, νομίζοντας ότι δεν μποpούσε απλώς να τους πει «Υπάρχει μια κουβέρτα στο υπόγειο μου».

Τι σκέφτηκε να κάνει για να την παρακολουθεί
Μια γυναίκα στο Πίτσμπουργκ δεν φανταζόταν ποτέ πως ο πρώην της θα τη στοίχειωνε έτσι. Ζούσε μαζί της χωρίς να το ξέρει!

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύφθηκε από τον Τύπο για λόγους ασφαλείας, είχε παρατηρήσει μικρά περίεργα πράγματα στο σπίτι της για εβδομάδες.

Φοβόταν ότι ήταν ο πρώην φίλος της, ο Cary Cocuzzi, αλλά τελικά αποφάσισε να αγνοήσει τους φόβους της, νομίζοντας ότι ήταν απλά παρανοϊκές ιδέες.Σε μια περίπτωση παρατήρησε πως το καπάκι της τουαλέτας ήταν ανοιχτό, κάτι που ήταν ασυνήθιστο για εκείνη και άλλη μια φορά βρήκε μια κουβέρτα στο πάτωμα στο υπόγειο.

Σκέφτηκε να καλέσει την αστυνομία, αλλά στη συνέχεια το ξανασκέφτηκε, νομίζοντας ότι δεν μπορούσε απλώς να τους πει «Υπάρχει μια κουβέρτα στο υπόγειο μου».

«Είχα μια διαίσθηση γι ‘αυτό, αλλά το αγνόησα, το έβαλα στην άκρη. Δεν ήθελα να φανεί παρανοϊκό, αλλά έπρεπε να εμπιστευθώ τα ένστικτά μου επειδή είχα δίκιο «, είπε η γυναίκα στους δημοσιογράφους. «Νιώθω ότι αυτό θα με επηρεάσει για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Στις 20 Απριλίου, η γυναίκα ήταν μέσα στο σπίτι, όταν άκουσε έναν θόρυβο να έρχεται από τον επάνω όροφο και αποφάσισε να το ερευνήσει. Νόμιζε ότι ήταν απλώς η γάτα της, αλλά όταν άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου βρήκε τον πρώην φίλο της στέκεται στη μέση του δωματίου! Έτρεξε έξω και ζήτησε από τους γείτονές του να καλέσουν την αστυνομία!


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: