Χάσε πόντους από τη μέση σου χωρίς δίαιτα!


Χάσε πόντους από τη μέση σου χωρίς δίαιτα!


Διαφ.
Δεν θα σε κρατήσουμε σε αγωνία- θα στο πούμε το μυστικό! Σκέφτηκες ποτέ ότι τρώγοντας μανιτάρια αντί για κόκκινο κρέας, όχι μόνο θα έπαιρνες όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου, αλλά ότ...

Δεν θα σε κρατήσουμε σε αγωνία- θα στο πούμε το μυστικό!

Σκέφτηκες ποτέ ότι τρώγοντας μανιτάρια αντί για κόκκινο κρέας, όχι μόνο θα έπαιρνες όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου, αλλά ότι θα έχανες κιλά και πόντους από τη μέση; Ναι, αυτό είναι το απλό κόλπο για να το καταφέρεις!

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές από το Weight Management Center at Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health μετά από μελέτες που διήρκησαν έναν χρόνο.Σύμφωνα λοιπόν με τα επιστημονικά πορίσματα, η αντικατάσταση του κόκκινου κρέατος με μανιτάρια βοήθησε τους εθελοντές να χάσουν 3 κιλά, περίπου 1 % λίπος και 7 εκατοστά από τη μέση σε διάστημα ενός έτους, χωρίς να αλλάξουν τίποτα άλλο στις διατροφικές τους συνήθειες.

Τα μανιτάρια είναι πολύ θρεπτικά, περιέχουν μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πολλές απαραίτητες βιταμίνες για τον οργανισμό, ενώ έχουν ωραία γεύση και μπορούν να συνοδεύσουν σαλάτες, σάντουιτς, ζυμαρικά ή να φαγωθούν σκέτα ως κύριο πιάτο.

Επίσης, είναι εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και θεωρούνται καλοί σύμμαχοι στο αδυνάτισμα, αφού προκαλούν αίσθημα κορεσμού που σημαίνει πρόσληψη λιγότερων θερμίδων.

Δοκίμασέ το και… θα τα χάσεις!

πηγή: faysbook.gr

Διαβάστε περισσότερα...