Φρεάτιο χωρίς σχάρα «κατάπιε» μοτοσυκλέτα στο κέντρο της Αθήνας (pic)

Φρεάτιο χωρίς σχάρα «κατάπιε» μοτοσυκλέτα στο κέντρο της Αθήνας (pic)

Διαφ.
Τα «είδε όλα» ένας μοτοσυκλετιστής στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένα ακάλυπτο φρεάτιο ομβρίων υδάτων παραλίγο να του στοιχίσει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Ο άντρας βρισκόταν στη συμβολή των οδών Στουρνά...

Τα «είδε όλα» ένας μοτοσυκλετιστής στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένα ακάλυπτο φρεάτιο ομβρίων υδάτων παραλίγο να του στοιχίσει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Ο άντρας βρισκόταν στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και 3ης Σεπτεμβρίου όταν το φρεάτιο, από το οποίο είχε αφαιρεθεί το μεταλλικό κάλυμμα κι είχε «αντικατασταθεί» πρόχειρα από ένα κομμάτι νοβοπάν, υποχώρησε, με αποτέλεσμα το μπροστινό μισό της μηχανής να βρεθεί σφηνωμένο μέσα στο φρεάτιο.

Ο άτυχος μοτοσυκλετιστής ευτυχώς γλίτωσε χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό προσπάθησε με τη βοήθεια περαστικών να βγάλει την μηχανή από το φρεάτιο, ενώ δριμύ ήταν και το κατηγορώ του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που δεν μερίμνησαν ώστε να τοποθετηθεί εκ νέου το καπάκι του φρεατίου ή έστω να υπάρχει η κατάλληλη σήμανση ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Πραγματική Επανάσταση! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι απλά και Εύκολα!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα...