Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς. Αποσύρθηκε ο Φέντερερ

May 18, 2019

Στα ημιτελικά του Open της Ρώμης προκρίθηκε απευθείας ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τη διοργάνωση!


Διαφ.
Στα ημιτελικά του Open της Ρώμης προκρίθηκε απευθείας ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τη διοργάνωση! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε άνευ αγώνα στα ημιτελικά του ιταλικού Masters κι αυτό γιατί ο αντίπαλος του στα προημιτελικά, Ρότζερ Φέντερερ, αποσύρθηκε από τη διοργάνωση. Ο 37χρονος Ελβετός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και προτίμησε να μη ρισκάρει εν...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε άνευ αγώνα στα ημιτελικά του ιταλικού Masters κι αυτό γιατί ο αντίπαλος του στα προημιτελικά, Ρότζερ Φέντερερ, αποσύρθηκε από τη διοργάνωση.

Ο 37χρονος Ελβετός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και προτίμησε να μη ρισκάρει ενόψει του Roland Garros (26/5) που ακολουθεί. Ο Έλληνας τενίστας πέρασε στους «4» και περιμένει να μάθει να πλέον τον αντίπαλο του, ο οποίος θα είναι ο νικητής του αγώνα Ράφα Ναδάλ – Φερνάντο Βερδάσκο. Ο αριστερόχειρας Ισπανός παίζει στις 15.30 με τον Βερδάσκο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...