Ένα Ποτηράκι την Ημέρα και Τέλος τα Περιττά Κιλά από την Κοιλιά

May 18, 2019

Ένα Ποτηράκι την Ημέρα και Τέλος τα Περιττά Κιλά από την Κοιλιά


Τεκίλα: Τις περισσότερες φορές όλα όσα έχουν ωραία γεύση είναι βλαβερά για την υγεία. Γνωρίζουμε ότι η προσθήκη καρυκευμάτων στα λαχανικά μας, βελτιώνει σημαντικά τη γεύση, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι πιο γλυκό.

Τεκίλα: Τι έδειξαν οι έρευνες Δεν θα ήταν ωραίο αν υπήρχε ένα γλυκαντικό που δεν θα ήταν βλαβερό για εμάς και θα είχε θετικά οφέλη όπως η απώλεια βάρους; Ίσως υπάρχει.

Μια νέα έκθεση που παρουσιάστηκε σε μια συνάντηση της αμερικανικής χημικής εταιρίας στο Ντάλας του Τέξας, έχει λάβει αρκετή προσοχή. Η Mercedes G. López, Ph.D. και η ομάδα της, έχουν μελετήσει τις επιπτώσεις των agavins σε ποντίκια.

Διαπίστωσαν ότι τα ποντίκια που είχαν agavins στο νερό τους, έχαναν βάρος και είχαν χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Ενώ τα ποντίκια που είχαν στο νερό τους σιρόπι ασπαρτάμης, γλυκόζης ή φρουκτόζης ήταν χειρότερα τα επίπεδα τους.

Τεκίλα: Τι είναι οι αγκαβίνες Τι είναι οι αγκαβίνες; Οι αγκαβίνες είναι ένας τύπος ζάχαρης που προέρχεται από το φυτό agave. Σύμφωνα με την έκθεση, δεν είναι εύπεπτα και μπορούν να λειτουργήσουν ως φυτικές ίνες. Έτσι δεν αυξάνουν τη γλυκόζη στο αίμα.


Διαφ.
Η López λέει ότι η αγκαβίνη είναι καλύτεpες από τεχνητά γλuκαντικά επειδή δεν προκαλούν παρενέργειες όπως πονοκεφάλους. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η αγκαβίνη δεν είναι τόσο γλυκιά.

Τεκίλα: Τις περισσότερες φορές όλα όσα έχουν ωραία γεύση είναι βλαβερά για την υγεία. Γνωρίζουμε ότι η προσθήκη καρυκευμάτων στα λαχανικά μας, βελτιώνει σημαντικά τη γεύση, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι πιο γλυκό.

Τεκίλα: Τι έδειξαν οι έρευνες

Δεν θα ήταν ωραίο αν υπήρχε ένα γλυκαντικό που δεν θα ήταν βλαβερό για εμάς και θα είχε θετικά οφέλη όπως η απώλεια βάρους; Ίσως υπάρχει.

Μια νέα έκθεση που παρουσιάστηκε σε μια συνάντηση της αμερικανικής χημικής εταιρίας στο Ντάλας του Τέξας, έχει λάβει αρκετή προσοχή. Η Mercedes G. López, Ph.D. και η ομάδα της, έχουν μελετήσει τις επιπτώσεις των agavins σε ποντίκια.

Διαπίστωσαν ότι τα ποντίκια που είχαν agavins στο νερό τους, έχαναν βάρος και είχαν χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Ενώ τα ποντίκια που είχαν στο νερό τους σιρόπι ασπαρτάμης, γλυκόζης ή φρουκτόζης ήταν χειρότερα τα επίπεδα τους.

Τεκίλα: Τι είναι οι αγκαβίνες

Τι είναι οι αγκαβίνες; Οι αγκαβίνες είναι ένας τύπος ζάχαρης που προέρχεται από το φυτό agave. Σύμφωνα με την έκθεση, δεν είναι εύπεπτα και μπορούν να λειτουργήσουν ως φυτικές ίνες. Έτσι δεν αυξάνουν τη γλυκόζη στο αίμα.

Η López λέει ότι η αγκαβίνη είναι καλύτερες από τεχνητά γλυκαντικά επειδή δεν προκαλούν παρενέργειες όπως πονοκεφάλους. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η αγκαβίνη δεν είναι τόσο γλυκιά.



Οι αγκαβίνες δεν είναι ίδιες με το νέκταρ αγαύης ή το σιρόπι αγαύης που ίσως έχετε δει στα ράφια των καταστημάτων. Ωστόσο, οι αγκαβίνες χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τεκίλας. Πριν παραγγείλετε τη δεύτερη μαργαρίτα, είναι καλό να γνωρίζετε ότι οι αγκαβίνες μετατρέπονται σε αιθανόλη και επομένως δεν βρίσκονται στην πραγματικότητα στο δημοφιλές ποτό.

Πραγματικά ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια. Το να μπορούσαμε να πίνουμε αλκοόλ και να αδυνατίζουμε. Εξακολουθεί όμως να είναι καλή η είδηση ​​ότι έχει ίσως βρεθεί ένα νέο γλυκαντικό που δεν έχει αρνητικές παρενέργειες και θα μπορούσε να συμβάλει στην απώλεια βάρους.

Όχι μόνο δεν έχουν αρνητικές συνέπειες, αλλά θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν άτομα με διαβήτη τύπου 2. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παράγουν μια ορμόνη που ονομάζεται GLP-1 (πεπτίδιο-1 τύπου γλυκαγόνης) η οποία προκαλεί το άδειασμα του στομάχου με βραδύτερο ρυθμό που οδηγεί με την σειρά του σε αύξηση της παραγωγής ινσουλίνης.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την ανακάλυψη, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία παιδιών: Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του και τους έβαλε φωτιά

Γονίδια: Έρευνες δείχνουν πως πέρνουμε τα περισσότερα από την μαμά της μητέρας

Τεστ προσωπικότητας: Θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια για εσάς


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: