Πατέρας έσπασε ασθενοφόρο επειδή άργησε να παραλάβει το παιδί του

May 18, 2019

Πατέρας έσπασε ασθενοφόρο επειδή άργησε να παραλάβει το παιδί του


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Χίο, όταν ένας πατέρας βγήκε εκτός ελέγχου και έσπασε το παρμπρίζ ασθενοφόρου που πήγε να παραλάβει το παιδί του από το σχολείο. Tο όχημα άργησε 8 λεπτά να φτάσει στο σχολείο, πράγμα που φαίνεται πως προκάλεσε την οργή του πατέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με το star.gr, εκτός από το παρμπρίζ φέρεται να ξέσπασε και σε διασώστες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής λιποθύμησε με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να καλέσουν το ΕΚΑΒ και τους γονείς. Ο πατέρας μάλλον δεν άντεξε την αναμονή και επιτέθηκε αρχικά στον συνοδηγό διασώστη και στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε το μπροστινό τζάμι του ασθενοφόρου, με αποτέλεσμα να το θέσει εκτός λειτουργίας.

Ο πατέρας συνελήφθη και το ασθενοφόρο ακινητοποιήθηκε.


Διαφ.
Ο πατέpας σuνελήφθη και το ασθενοφόρο ακινητοποιήθηκε.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Χίο, όταν ένας πατέρας βγήκε εκτός ελέγχου και έσπασε το παρμπρίζ ασθενοφόρου που πήγε να παραλάβει το παιδί του από το σχολείο.
Tο όχημα άργησε 8 λεπτά να φτάσει στο σχολείο, πράγμα που φαίνεται πως προκάλεσε την οργή του πατέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με το star.gr, εκτός από το παρμπρίζ φέρεται να ξέσπασε και σε διασώστες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής λιποθύμησε με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να καλέσουν το ΕΚΑΒ και τους γονείς. Ο πατέρας μάλλον δεν άντεξε την αναμονή και επιτέθηκε αρχικά στον συνοδηγό διασώστη και στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε το μπροστινό τζάμι του ασθενοφόρου, με αποτέλεσμα να το θέσει εκτός λειτουργίας.Ο πατέρας συνελήφθη και το ασθενοφόρο ακινητοποιήθηκε.

Οι διασώστες, μιλώντας στην εφημερίδα «Πολίτης», ανέφεραν ότι αυτό δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημά για το νησί καθώς σε κάθε βάρδια υπάρχουν μόνο δύο ασθενοφόρα. Ευτυχώς ο μαθητής είναι καλά στην υγεία του.

πηγή: e-radio.gr

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: