Κότες: Πως να τις κάνετε να νιώθουν ευτυχία με αυτό το DIY κόλπο

May 18, 2019

Κότες: Πως να τις κάνετε να νιώθουν ευτυχία με αυτό το DIY κόλπο


Κότες: Σκεφτήκατε ποτέ να αποκτήσετε κότες στο μέλλον; Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, τα κοτόπουλα τείνουν να είναι περίεργα πλάσματα που βαριούνται εύκολα και αναζητούν συνεχώς κάτι για να κάνουν.

Κότες: Τα οφέλη του κρεμαστού λάχανου Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες κοτόπουλων αντί να αφήνουν τα κοτόπουλα τους να περιφέρονται άσκοπα, καλλιεργούν και κρεμούν λάχανα για να διεγείρουν τα φυσικά ένστικτα τους για τροφή. Εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κρεμάμενο λαχανόκηπο!

Προειδοποίηση Μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά στην πραγματικότητα παρέχει πολλά οφέλη για τα κοτόπουλα που κρατούνται σε κοτέτσι. Όχι μόνο παρέχει ένα χώρο για φαγητό και διασκέδαση, αλλά αν κρεμαστεί καλά, ενθαρρύνει τα κοτόπουλα να κινηθούν περισσότερο και να λάβουν μια καλή προπόνηση.

Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητο τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν δηλαδή τα κοτόπουλα μπορούν να περιπλανηθούν πιο ελεύθερα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν τα κοτόπουλα έχουν περισσότερη ενέργεια, μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή φαγητού, δράσης και διασκέδασης.


Διαφ.
Όποιος επιχειpεί αuτό το έργο DIY θα πρέπει επίσης να ειδοποιηθεί πλήρως ότι το έργο αυτό περιέχει και ένα μικρό κίνδυνο. Κάποιοι ιδιοκτήτες κοτόπουλων που έχουν επιχειρήσει αυτά τα έργα, σας προτείνουν να επιβλέπετε τα ...

Κότες: Σκεφτήκατε ποτέ να αποκτήσετε κότες στο μέλλον; Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, τα κοτόπουλα τείνουν να είναι περίεργα πλάσματα που βαριούνται εύκολα και αναζητούν συνεχώς κάτι για να κάνουν.

Κότες: Τα οφέλη του κρεμαστού λάχανου

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες κοτόπουλων αντί να αφήνουν τα κοτόπουλα τους να περιφέρονται άσκοπα, καλλιεργούν και κρεμούν λάχανα για να διεγείρουν τα φυσικά ένστικτα τους για τροφή. Εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κρεμάμενο λαχανόκηπο!

Προειδοποίηση

Μπορεί να ακούγεται γελοίο, αλλά στην πραγματικότητα παρέχει πολλά οφέλη για τα κοτόπουλα που κρατούνται σε κοτέτσι. Όχι μόνο παρέχει ένα χώρο για φαγητό και διασκέδαση, αλλά αν κρεμαστεί καλά, ενθαρρύνει τα κοτόπουλα να κινηθούν περισσότερο και να λάβουν μια καλή προπόνηση.

Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητο τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν δηλαδή τα κοτόπουλα μπορούν να περιπλανηθούν πιο ελεύθερα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν τα κοτόπουλα έχουν περισσότερη ενέργεια, μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή φαγητού, δράσης και διασκέδασης.Όποιος επιχειρεί αυτό το έργο DIY θα πρέπει επίσης να ειδοποιηθεί πλήρως ότι το έργο αυτό περιέχει και ένα μικρό κίνδυνο. Κάποιοι ιδιοκτήτες κοτόπουλων που έχουν επιχειρήσει αυτά τα έργα, σας προτείνουν να επιβλέπετε τα κοτόπουλα σας ενώ παίζουν με το λάχανο. Μερικοί έχουν δει τα κοτόπουλα να τρώνε και το νήμα που χρησιμοποιείται για να κρεμάσουν το λάχανο ή να μπλέκονται σε αυτό μέχρι το σημείο τραυματισμού.

Κότες: Πώς να φτιάξετε ένα DIY κρεμαστό λάχανο

Πιστέψτε το ή όχι, είναι απίστευτα εύκολο να φτιάξετε το δικό σας κρεμαστό λάχανο. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξετε ένα καλό λάχανο, ένα τρυπάνι και ένα μεγάλο σχοινί για να το κρεμάσετε. Ανοίξτε μια τρύπα στο κέντρο του λάχανου, από το σκληρό μέρος ή τον «πυρήνα».

Στη συνέχεια, περάστε το σχοινί μέσα από την τρύπα. Το μόνο που μένει είναι να το κρεμάσετε κάπου που τα κοτόπουλα σας μπορούν να το φτάσουν.

Όταν κρεμάτε ένα λάχανο, βεβαιωθείτε ότι το κρεμάστε αρκετά χαμηλά ώστε τα κοτόπουλα σας να μπορούν εύκολα να το φτάσουν. Μπορεί να μην καταλάβουν τι γίνεται και να χρειαστούν ενθάρρυνση για να το δοκιμάσουν.Με το που δοκιμάσουν το λάχανο, σηκώστε το λίγο πιο ψηλά, ώστε να πρέπει να προσπαθήσουν για να το πάρουν. Μην το πάτε αρκετά ψηλά, που θα χρειάζεται να πηδήξουν. Μόλις καταλάβουν αυτό το βήμα, αισθανθείτε ελεύθεροι να το αυξήσετε λίγο περισσότερο, ώστε να πρέπει να τεντωθούν ή να πηδήξουν για να το φτάσουν.

Αυτό είναι το τελευταίο βήμα! Έχετε τελειώσει με το γυμναστήριο κοτόπουλου και μπορείτε να καθίσετε να τα παρακολουθείτε, ενώ τα κοτόπουλα σας απολαμβάνουν τη διασκεδαστική και γευστική τους εμπειρία.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία παιδιών: Πατέρας σκότωσε και τα 5 παιδιά του – Σκόπευε να λιώσει τα πτώματα

Τεκίλα: Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Δολοφονία παιδιών: Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του και τους έβαλε φωτιά

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: