Η Σοφία Καρβέλα μόλις έκανε μία συγκλονιστική Αποκάλυψη


Η Σοφία Καρβέλα μόλις έκανε μία συγκλονιστική Αποκάλυψη


Διαφ.
Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την ζωή προχώρησε η Σοφία Καρβέλα μέσα τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagr...

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την ζωή προχώρησε η Σοφία Καρβέλα μέσα τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σήμερα το απόγευμα.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αμερική αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους μερικές άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε πως όταν ακόμη ήταν στην ηλικία των 20 αντιμετώπισε πρόβλημα αλκοολισμού ενώ υπέβαλλε τον εαυτό της δυο φορές στη διαδικασία της άμβλωσης.Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το πράξω η ίδια! Έκανα δύο αμβλώσεις. Κατά την αρχή της δεκαετίας του 20 και στα βάθη του αλκοολισμού μου, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο άντρα. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου καθόλου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου. Ούσα αναγκασμένη να πρέπει να προχωρήσω σε εκείνες τις εγκυμοσύνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου ήταν απολύτως το πιο σκληρό και πιο σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε κανείς να κάνει για μένα και για τα μωρά. Η απόκτηση παιδιών δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Κατέληξα να έχω 2 καταπληκτικά αγόρια όταν ήμουν έτοιμη να δώσω μια ατέλειωτη αγάπη σε εκείνους και να είμαι ανοιχτή να τη δεχτώ και εγώ. Εμπιστευθείτε τις ΗΠΑ, τις γυναίκες, για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για τις ΗΠΑ και τα σώματά μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Oh yes, twirling in my new store yesterday feeling good. Woke up this morning to my friend’s post sharing her truth and now i absolutely feel obliged to do so myself! I had two abortions.Early early 20’s and in the depths of my alcoholism, i got pregnant twice by the same boyfriend.He was someone i loved. Problem was i didn’t love myself at all. I could not take care of myself and was abusing my body and mind with a vengeance. Being forced and having to go through with those pregnancies during that time in my life is absolutely the cruelest and most sadistic thing anyone could have done to me and to those babies.Raising children is no walk in the park- I ended up having 2 amazing boys at the time i was ready to give an endless amount of love to them and somewhat open to receive it… Trust US, Women to know what is absolutely right for US and our bodies. Share your story. #keepabortionlegal #mybodymychoice #womensrights #mine #notthegovernments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Redeemed (@thesofiakarvela) στις

Πηγη womanlikeyou.gr

Διαβάστε περισσότερα...