Πρωτάκουστη κίνηση: Εκατοντάδες χιλιάδες φανς του Game of Thrones ζητούν να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν

Πρωτάκουστη κίνηση: Εκατοντάδες χιλιάδες φανς του Game of Thrones ζητούν να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν

Διαφ.
Βρισκόμαστε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την τελική μάχη, πριν το τελευταίο επεισόδιο ίσως της πιο επικής σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης. Το φαινόμενο «Game of Thrones» ρίχνει αυλαία τα ξημερώματα της Κυ...

Βρισκόμαστε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την τελική μάχη, πριν το τελευταίο επεισόδιο ίσως της πιο επικής σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Το φαινόμενο «Game of Thrones» ρίχνει αυλαία τα ξημερώματα της Κυριακής όμως εκατομμύρια φαν της σειράς είναι απογοητευμένοι από τον τελευταίο κύκλο της.

Η εξέλιξη των τελευταίων επεισοδίων άφησε μία πικρή γεύση στο στόμα εκατοντάδων χιλιάδων θεατών που μιλούν για αλλοίωση του χαρακτήρα που αγάπησαν από τα βιβλία.

Πέρα από τα παράπονα για τις τεχνικές δυσκολίες που υπήρξαν στη θέαση του τρίτου επεισοδίου, όσα έγιναν στο 5ο και προτελευταίο επεισόδιο της σειράς ανάγκασε κάποιους να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή αίτηση στον ιστότοπο Change.org η οποία ζητάει κάτι… απλό: «Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς».

Πραγματική Επανάσταση! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι απλά και Εύκολα!

Tην ώρα που γραφόταν το κείμενο πάνω από 850.000 άτομα έχουν υπογράψει την αίτηση. Με αυτόν τον ρυθμό μέχρι να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο υπολογίζεται ότι 1.000.000 θεατών θα έχει ζητήσει να ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν με άλλους δημιουργούς.

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα...