Σοφία Καρβέλα: «Έκανα δύο εκτρώσεις. Θα ήταν σκληρό αν με ανάγκαζε κάποιος να κρατήσω αυτά τα παιδιά»


Σοφία Καρβέλα: «Έκανα δύο εκτρώσεις. Θα ήταν σκληρό αν με ανάγκαζε κάποιος να κρατήσω αυτά τα παιδιά»


Διαφ.
  Μεγάλη ώθηση γνωρίζει το κίνημα μποϊκοτάζ της Αλαμπάμα, αφού η πολιτεία ψήφισε μια πολύ αυστηρή νομοθεσία για τις αμβλώσεις, τις οποίες απαγορεύει ακόμη και στην περίπτωση που η εγκυμοσύνη είναι απο...

 

Μεγάλη ώθηση γνωρίζει το κίνημα μποϊκοτάζ της Αλαμπάμα, αφού η πολιτεία ψήφισε μια πολύ αυστηρή νομοθεσία για τις αμβλώσεις, τις οποίες απαγορεύει ακόμη και στην περίπτωση που η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού.

Μάλιστα, αξιωματούχοι από το Μέριλαντ και το Κολοράντο ζήτησαν να ληφθούν οικονομικά αντίμετρα εναντίον της πολιτείας, ενώ την ίδια ώρα πολλές διαδικτυακές αιτήσεις καλούν τους πολίτες να μην αγοράζουν τίποτα στην ή από την Αλαμπάμα.

Πολλές γυναίκες σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ έδειξαν την αντίθεσή τους μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύων όπως και η Σοφία Καρβέλα που ζει κι εργάζεται στη Νέα Υόρκη τα τελευταία 10 χρόνια. Η ίδια εξομολογήθηκε πως κατά την περίοδο που αντιμετώπιζε πρόβληα αλκοολισμού προχώρησε σε δύο εκτρώσεις.

«Το να με ανάγκαζε κάποιος να συνεχίσω με αυτές τις εγκυμοσύνες εκείνη την περίοδο στη ζωή μου θα ήταν απολύτως το πιο σκληρό και σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει σε εμένα και εκείνα τα μωρά. Το να μεγαλώσεις παιδιά δεν είναι βόλτα σε πάρκο» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ρυτίδες Τέλος! Γλίτωσε το μπότοξ με την πιο απλή μέθοδο. Δες πως…

Συγκεκριμένα, έγραψε κρατώντας στην αγκαλιά της τον μεγάλο της γιο στα εγκαίνια του μαγαζιού της: «Είχα δύο αμβλώσεις. Στις αρχές των 20 μου και μέσα στα βάθη του αλκοολισμού μου έμεινα δύο φορές έγκυος από τον ίδιο σύντροφο.  Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να με προσέξω και έπαιρνα εκδίκηση από το σώμα μου και το μυαλό μου. Το να με ανάγκαζε κάποιος να συνεχίσω με αυτές τις εγκυμοσύνες εκείνη την περίοδο στη ζωή μου θα ήταν απολύτως το πιο σκληρό και σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει σε εμένα και εκείνα τα μωρά. Το να μεγαλώσεις παιδιά δεν είναι βόλτα σε πάρκο. Κατέληξα να έχω δύο υπέροχα αγόρια την περίοδο που ήμουν έτοιμη να δώσω απεριόριστη αγάπη και κατά κάποιο τρόπο ήμουν ανοιχτή να τη δεχτώ κιόλας. Εμπιστευθείτε μας, οι γυναίκες ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τα σώματά μας».

View this post on Instagram

Oh yes, twirling in my new store yesterday feeling good. Woke up this morning to my friend’s post sharing her truth and now i absolutely feel obliged to do so myself! I had two abortions.Early early 20’s and in the depths of my alcoholism, i got pregnant twice by the same boyfriend.He was someone i loved. Problem was i didn’t love myself at all. I could not take care of myself and was abusing my body and mind with a vengeance. Being forced and having to go through with those pregnancies during that time in my life is absolutely the cruelest and most sadistic thing anyone could have done to me and to those babies.Raising children is no walk in the park- I ended up having 2 amazing boys at the time i was ready to give an endless amount of love to them and somewhat open to receive it… Trust US, Women to know what is absolutely right for US and our bodies. Share your story. #keepabortionlegal #mybodymychoice #womensrights #mine #notthegovernments

A post shared by Redeemed (@thesofiakarvela) on May 17, 2019 at 6:12am PDT

[singleparent.gr]

 


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...