Ο νικητής του MasterChef καταγγέλει: «Κάποιος φρόντισε να με εξαφανίσει από την τηλεόραση»

Ο νικητής του MasterChef καταγγέλει: «Κάποιος φρόντισε να με εξαφανίσει από την τηλεόραση»

Διαφ.
Στο TV Έθνος και τη Φωφώ Μπόνιου μίλησε ο νικητής του περυσινού MasterChef λίγες ημέρες πριν τον φετινό τελικό. Ο Τιμολέων Διαμαντής κατήγγειλε πως κάποιοι δεν τον θέλουν στην τηλεόραση και φρόντισαν να εξαφαν...

Στο TV Έθνος και τη Φωφώ Μπόνιου μίλησε ο νικητής του περυσινού MasterChef λίγες ημέρες πριν τον φετινό τελικό.

Ο Τιμολέων Διαμαντής κατήγγειλε πως κάποιοι δεν τον θέλουν στην τηλεόραση και φρόντισαν να εξαφανιστεί, γι’ αυτό και δεν είναι ενεργός τηλεοπτικά φέτος.

Σε λίγα 24ωρα θα δούμε τον τελικό του MasterChef. Τι θυμάστε από την περσινή σας διάκριση;

Υπάρχει νοσταλγία για όλα όσα έζησα εκείνες τις ημέρες. Όλη αυτή την ωραία πίεση του να έχεις φτάσει στον τελικό, να σε ξέρει όλη η Ελλάδα. Συναισθήματα χαράς από τη μία και ένα μάθημα ζωής από την άλλη, τώρα που πέρασε ένας χρόνος.

Τι εννοείτε «μάθημα ζωής»;

Ρυτίδες Τέλος! Γλίτωσε το μπότοξ με την πιο απλή μέθοδο. Δες πως…

Ένας σεφ μου είχε πει τη μία χρονιά θα είσαι ψηλά, την άλλη χαμηλά. Απλώς, από εκεί που μιλάει όλη η Ελλάδα για σένα, ξαφνικά θα μιλάει για κάποιον άλλον και εσύ θα περνάς σε άλλη φάση.

Είχατε δηλώσει ότι κάποιοι φρόντισαν να χαθείτε. Ποιους εννοείτε;

Μου έγινε μια ερώτηση ότι έχω χαθεί. Και απάντησα ότι ίσως κάποιος φρόντισε να χαθώ. Δεν ξέρω ονόματα, απλά κάποιοι δεν με ήθελαν στο χώρο της τηλεόρασης και έτσι πλέον δεν είμαι ενεργός στην TV.

Θα θέλατε να κάνετε τηλεόραση;

Ναι, με τον δικό μου τρόπο. Αν ήταν κάτι που να ταιριάζει στο προφίλ μου, κάτι που να έχει σχέση με τοπικά προϊόντα και με το ταξίδι και γενικά με την Ελλάδα, θα το έκανα. Όχι απλά να κάνω κάτι για να φαίνομαι. Κάτι που να ταιριάζει σε αυτό που είναι ο Τιμολέων.

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα...