Μικαέλα Φωτιάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν τον γιο τους στη Ρόδο!

Μικαέλα Φωτιάδη – Γιάννης Μπορμπόκης: Βάφτισαν τον γιο τους στη Ρόδο!

Διαφ.
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Μικαέλα Φωτιάδη και τον σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη, αφού πριν λίγη ώρα βαφτίστηκε ο μονάκριβος γιος τους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, με με νονό τον γνωστό μοντέλ...

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Μικαέλα Φωτιάδη και τον σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη, αφού πριν λίγη ώρα βαφτίστηκε ο μονάκριβος γιος τους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, με με νονό τον γνωστό μοντέλο και καλό φίλο του ζευγαριού, Στιβ Μιλάτο. Το όνομα που πήρε ο νεοφώτιστος είναι Χρήστος-Μιχαήλ και οι γονείς του το κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό, αφού μέχρι τη… βουτιά στην κολυμπήθρα δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς.

Στο νησί των ιπποτών, λοιπόν, για την βάφτιση του Μπορμπόκη Junior βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν στα social media και τις πρώτες εικόνες το μοναστήρι της Παναγίας Φιλερήμου. Η πρώην παίκτρια του GNTM ήταν ντυμένη στα λευκά, ενώ ο αγαπημένος της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και sneakers στο ίδιο χρώμα.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:Να σας ζήσει Μικαέλα και Γιάννη!

πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα...