Όχι άλλες ρυτίδες και χαλάρωση της επιδερμίδας – Χρειάζεστε μόνο 2 συστατικά!

Όχι άλλες ρυτίδες και χαλάρωση της επιδερμίδας – Χρειάζεστε μόνο 2 συστατικά!

Διαφ.
Ευτυχώς, αυτά τα δύο απλά συστατικά μπορούν να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Αυτή η συνταγή βοηθά στην σύσφιξη του δέρματος και δίνει μια νεανική εμφάνιση που διαρκεί. Η σημασία αυτών των ...

Ευτυχώς, αυτά τα δύο απλά συστατικά μπορούν να καταπολεμήσουν τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Αυτή η συνταγή βοηθά στην σύσφιξη του δέρματος και δίνει μια νεανική εμφάνιση που διαρκεί.

Η σημασία αυτών των συστατικών:

Αγγούρια

α πολύτιμα συστατικά που περιέχονται στα αγγούρια αναζωογονούν το δέρμα με φυσικό τρόπο. Τα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και Κ καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν ρυτίδες και χαλαρώνουν το δέρμα.

Ασπράδι αυγούΤα αυγά έχουν πολλά οφέλη, μεταξύ των οποίων είναι η ικανότητά τους να σφίγγουν το δέρμα.

Προετοιμασία:

Ξεφλουδίστε το αγγούρι και κόψτε το σε κομμάτια. Βάλτε τα κομμάτια αυτά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε για 2 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα. Το μίγμα θα πρέπει να γίνει πουρές.

Μετά, στραγγίξτε το χυμό του αγγουριού με ένα σουρωτήρι. Στη συνέχεια, προσθέστε 1 ασπράδι αυγού και ανακατέψτε.Στο τέλος, εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε το με δροσερό νερό.

Χρησιμοποιήστε τη μάσκα μία ή δύο φορές την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα.

 

Πηγή: fumara.gr

Διαβάστε περισσότερα...