Κιμ Καρντάσιαν: Απίθανο το όνομα που έδωσε στο 4ο παιδί της (pic)

Κιμ Καρντάσιαν: Απίθανο το όνομα που έδωσε στο 4ο παιδί της (pic)

Διαφ.
Η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν σε ανάρτησή της στο Twitter κοινοποίησε ένα screenshot από συνομιλία με τον σύζυγό της, Αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστ. «Όμορφη Ημέρα της Μητέρας» με την άφιξη του τέταρτου παιδιού μας, ε...

Η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν σε ανάρτησή της στο Twitter κοινοποίησε ένα screenshot από συνομιλία με τον σύζυγό της, Αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστ. «Όμορφη Ημέρα της Μητέρας» με την άφιξη του τέταρτου παιδιού μας, είμαστε ευλογημένοι πέρα από τα όρια, έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε» έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν. Το ζευγάρι γνωστοποίησε το όνομα του νεογέννητου μωρού, μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση στο Twitter ότι έγιναν γονείς για τέταρτη φορά, μέσω παρένθετης μητέρας. Η Κιμ Καρντάσιαν με ανάρτησή της, δημοσίευσε φωτογραφία του μωρού και αποκάλυψε ότι ο γιος της ονομάζεται Psalm (Ψαλμός).

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ συνηθίζουν να επιλέγουν παράξενα ονόματα για τα παιδιά τους, καθώς τα τρία πρώτα ονομάζονται Νορθ (Βόρεια), Σεντ (Άγιος) και Σικάγο. Τα αμερικανικά ΜΜΕ διευκρινίζουν ότι στο Psalm το πρώτο γράμμα «P» δεν προφέρεται και σημαίνει ύμνος, ιερά ωδή, ενώ οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστο το όνομα του μωρού.

Υπενθυμίζουν ακόμη ότι ο Κάνιε Γουέστ καθιέρωσε από τον Ιανουάριο τις «Κυριακάτικες Λειτουργίες», εβδομαδιαίες εκδηλώσεις με βάση γκόσπελ εκτελέσεις τραγουδιών του. Σημειώνουν ότι αρκετά από τα τραγούδια του έχουν θρησκευτικές αναφορές, όπως το «Jesus Walks» του 2004, το «No Church in the Wild» του 2011, το «I am a God» του 2013 και ότι ονόμασε το άλμπουμ του 2013, «Yeezus».

Το αγοράκι είναι το δεύτερο παιδί του ζεύγους που γεννιέται μέσω παρένθετης μητέρας, μετά τη Σικάγο, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...