Σεισμός τώρα στην Ηλεία: Δόνηση ταρακούνησε την Κυλλήνη

Σεισμός τώρα στην Ηλεία: Δόνηση ταρακούνησε την Κυλλήνη

Διαφ.
Σεισμός τώρα σημειώθηκε στην Ηλεία. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό, ο νέος σεισμός είχε επίκεντρο 2 χλμ θαλάσσια περιοχή βόρεια βορειοανατολικά της Κυλλήνης και εστιακό βάθος 10 χλμ.. Το μέγεθός του, σύμφωνα με το Γεωδυναμικ...

Σεισμός τώρα σημειώθηκε στην Ηλεία. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό, ο νέος σεισμός είχε επίκεντρο 2 χλμ θαλάσσια περιοχή βόρεια βορειοανατολικά της Κυλλήνης και εστιακό βάθος 10 χλμ.. Το μέγεθός του, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν 4,4 Ρίχτερ, με το εστιακό του βάθος στα 5 χιλιόμετρα. Αρχικά το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είχε δώσει τον σεισμό στα 4,3 Ρίχτερ. Λίγη ώρα μετά αναθεώρησε στα 4,4 Ρίχτερ. Σεισμός τώρα στην Ηλεία: Η δόνηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους των γύρω περιοχών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για νέες καταστροφές.

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι από τους σεισμούς

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην Ηλεία έχει αναστατώσει τους κατοίκους. Ήταν 15 του μήνα όταν σημειώθηκε και άλλος σεισμός στην Ηλεία, ο οποίος είχε μέγεθος 4,1 Ρίχτερ. Έγινε στις 13:54 το μεσημέρι, με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Κυλλήνης. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 10 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση ήταν 4,5 Ρίχτερ.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...