Νίκος Μουρατίδης: "Ευτυχώς που δεν είναι ο Λιάγκας στην τηλεόραση"

Νίκος Μουρατίδης: "Ευτυχώς που δεν είναι ο Λιάγκας στην τηλεόραση"

Διαφ.
Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στο Happy Day για να σχολιάσει μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής τη Eurovision 2019. Στην εκπνοή της κουβέντας τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τον ρωτήσει αν του λείπουν κάποια πρόσωπα από την τ...

Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στο Happy Day για να σχολιάσει μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής τη Eurovision 2019. Στην εκπνοή της κουβέντας τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τον ρωτήσει αν του λείπουν κάποια πρόσωπα από την τηλεόραση και του ανέφερε ονόματα όπως ο Γιώργος Λιάγκας, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Πόπη Τσαπανίδου. Η αντίδραση του Νίκου Μουρατίδη ήταν χαρακτηριστική: «Δεν είναι ο Λιάγκας στην τηλεόραση ε; Θεέ μου! Τι είναι αυτό; Τι πάθαμε; Ευτυχώς»!

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουρατίδης διευκρίνισε πως: «Δεν έχω τίποτα εναντίον όλων αυτών των ανθρώπων. Με εκνευρίζουν πάρα πολύ το πώς τους αντιμετωπίζουν τα media. Όλο αυτό που γίνεται με τον Τανιμανίδη και την κοπέλα του τη Μπόμπα, όλα αυτά που γράφονται, που δεν μας λένε μόνο πότε πήγαν τουαλέτα, όλο αυτό με κάνει έξαλλο».

Νίκος Μουρατίδης: Το αστρονομικό ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο του Fame Story

Ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN «Όλα λάθος» το ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο του Fame Story. Συγκεκριμένα ο Μουρατίδης αποκάλυψε: «Στο Fame Story ξέρεις πόσα έπαιρνα; 7.000 το επεισόδιο. Και μάλιστα χωρίς να δουλεύω. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση Πήγαινα, καθόμουν, ντυνόμουν, έλεγα αυτά που έλεγα και μου έδιναν λεφτά. Άσε που όταν με ζήτησε άλλο κανάλι ζήτησα και πριμ μεταγραφής και μου έδωσαν 20.000».
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...