Μέλι έσταξε ο Μπράτης για την Μπάρκα: «Με τέτοιες καμπύλες, αν ζούσες στην Αναγέννηση, θα ήσουν είδωλο»

April 18, 2024

Μέλι έσταξε ο Μπράτης για την Μπάρκα: «Με τέτοιες καμπύλες, αν ζούσες στην Αναγέννηση, θα ήσουν είδωλο»


Διαφ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Άγγελος Μπράτης.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση και το GNTM, ενώ μαζί με την Δανάη Μπάρκα σχολίασαν τα νούμερα στα ρούχα, τα οποία δεν είναι για όλες τις γυναίκες.

«Αν έρθω στο ατελιέ, δεν θα βρω νούμερο» είπε η παρουσιάστρια με τον Άγγελο Μπράτη να της απαντάει «Γιατί δεν θα βρεις; Και θα βρεις και θα φτιάξουμε κάτι πάνω σου».

«Το θέμα σου δεν είναι ότι δεν έχεις ρούχα αλλά ότι ζεις σε λάθος εποχή. Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο. Στην εποχή της Αναγέννησης ο κόσμος πεινούσε, ήταν πάρα πολύ αδύνατοι. Για αυτό το πρότυπο ήταν οι καμπύλες» τόνισε ο Άγγελος Μπράτης.

«Η τηλεόραση μου έχει λείψει. GNTM δε νομίζω να έχει την επόμενη σεζόν, δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω γιατί θα έπρεπε να έχει αρχίσει ήδη. Θα έρεπε να το ξέρουμε. Αν με θέλανε θα ήμουν, είναι κάτι που ξέρω καλά, που με διασκέδαζε πολύ. Τη σεζόν που δεν ήταν η Βίκυ μια χαρά πήγε το project. Δεν έχει να κάνει με τη Βίκυ. Η Βίκυ επειδή λείχει αυτήν τη φοβερή ευφράδεια, άνεση, λάμψη και ομορφιά… και εγώ ό,τι έχω μάθει από τη Βίκυ το έχω μάθει. Είναι απίστευτη, μπορεί να καταστρέφονται όλα μπροστά της και δε θα καταλάβεις τίποτα» ανέφερε στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης.

«Παραδοσιακός» ο Άγγελος Μπράτης: «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Άγγελος Μπράτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, την τηλεόραση και όχι μόνο.

«Ως άνθρωπος είμαι αναπάντεχος, ήρεμος, απόμακρος, φιλικός. Είμαι απόμακρος όταν δουλεύω κι όταν νιώθω ότι απειλείται ο προσωπικός μου χώρος, συνήθως φαίνεται όταν είμαι απόμακρος. Με ενοχλεί όταν δε σέβονται τους άλλους μπροστά μου, μπορεί να βγω από τα ρούχα μου γι’ αυτόν τον λόγο. Πολλές φορές έχω υποστηρίξει κάποιον που του μιλάνε άσχημα μπροστά μου, λέω στα μούτρα του άλλου ότι ‘αυτό δεν επιτρέπεται εδώ, ζήτα συγγνώμη’. Έχω φύγει από εστιατόριο επειδή κάποιος από το τραπέζι μου μίλησε άσχημα σε άνθρωπο του σέρβις» είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, το φλερτ, τον έρωτα και την απιστία, ο Άγγελος Μπράτης απάντησε:

«Κάπου διάβασα ότι “έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή.

Δυσκολεύομαι στο φλερτ, δεν δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση. Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες. Νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα κι απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για τη δουλειά του:

«Πολλές φορές έχω δυσκολευτεί στη δουλειά μου. Η δικιά μου δουλειά θέλει πολλά χρήματα για να την κάνεις. Δεν βγάζεις από τη μόδα λεφτά, κυρίως ξοδεύεις. Πελάτης μού ζήτησε ένα παλτό σαν του Κόμη Δράκουλα και του απάντησα ότι δε μοιάζει αρκετά νέος για να του το φτιάξω. Το πιο περίεργο είναι όταν πελάτες έρχονται και μου δείχνουν φωτογραφία με το ρούχο κάποιου άλλου».

Για την τηλεόραση, ο Άγγελος Μπράτης είπε:

«Μου λείπει η τηλεόραση, την απόλαυσα. Στο GNTM πέρασα πάρα πολύ ωραία, δεν είδα κανέναν να υποφέρει, είδα όλοι να πετυχαίνουν και το αποτέλεσμα να είναι καλό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία γλύκα. Θυμάμαι μία υπέροχη βραδιά που καταλήξαμε οι δυο μας κάτω από το σπίτι μου να τρώμε σουβλάκια. Η Βίκυ Καγιά είναι πολύ δυναμική, πολύ όμορφη και έχει εξαιρετικό γούστο. Πάντα με υποστήριζε χωρίς να είμαστε φίλοι. Θα ήθελα πολύ να είμαι στον νέο κύκλο του GNTM, αν γίνει. Μακάρι να γίνει, μακάρι να με θέλουν και να πάω».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Άγγελος Μπράτης είπε:

«Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον εαυτό μου, μπορώ να κάθομαι όλη μέρα και να παρατηρώ τι κάνει μία γάτα. Τώρα δεν έχω γάτα άλλα έχω πάρει όλο τον εξοπλισμό. Όλοι νομίζουν ότι είμαι μόνιμα ζεν, ακούω μονό κλασική μουσική και ντύνομαι μονό με κοστούμια, αυτό είναι στο μυαλό των άλλων. Δεν είμαι λόρδος, από τα Τζουμέρκα είμαι, μου αρέσουν πολύ τα κλαρίνα και να χορεύω τσάμικο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: