Γυναίκα θα γίνει μητέρα στα 52 της και μας συγκινεί με τα λόγια της: «Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου»

December 29, 2023

Γυναίκα θα γίνει μητέρα στα 52 της και μας συγκινεί με τα λόγια της: «Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου»


Διαφ.

Η Τάνια Καρούζου ετοιμάζεται να γίνει μαμά στα 52 της χρόνια, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Όπως υπογραμμίζει, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA LIVE NEWS, «δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή. Δεν ήθελα από μικρή, το ήθελα αργότερα. Όπως πολλές γυναίκες ίσως, έτσι κι εγώ, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους υγείας, καθυστέρησα να προχωρήσω σε μια εγκυμοσύνη».

Και πρόσθεσε η 52χρονη «ήρθε το θέμα του κορονοϊού, είχα μπει ήδη στα 48. Στα χρόνια του κορονοϊού δεν έκανα κάτι, αλλά έφτασα 50», μια ηλικία ορόσημο, που έπρεπε να αποφασίσει αν θα γίνει μητέρα ή όχι.

Η Τάνια Καρούζου έχει στο πλευρό τον επί 11 χρόνια συντροφό της

Σήμερα, οχτώ μήνες αργότερα, κοιτάζει το υπερηχογράφημα του μωρού της, με τον 11 χρόνια σύντροφο και σύζυγο της να βρίσκεται στο πλευρό της.

Για την απόφαση που πήραν να γίνει μαμά, η Τάνια Καρούζου επεσήμανε «μαζί το αποφασίσαμε. Κι εκείνος το ήθελε κι εγώ το ήθελα. Και είπαμε να πάμε στον κύριο Πάντο, να δούμε τις πιθανότητες και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Η 52χρονη είναι ακόμη συγκρατημένη και θέλει να κυλήσει ομαλά το διάστημα μέχρι την ημέρα του τοκετού, όπως ομαλά έχει κυλήσει και η εγκυμοσύνη της.

Για τα αδιάκριτα βλέμματα, σημειώνει «όποιοι νιώθουν ότι είναι ταμπού, έχουν πρόβλημα που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα όπως τα έχουν στο μυαλό τους. Αν δεν ενοχλείς κανέναν, δεν προσβάλλεις κανέναν, γιατί να υπάρχει ταμπού;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νομοσχέδιο που κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες στη Βουλή, επιτρέπει πλέον στις γυναίκες έως 54 ετών να γίνουν μητέρες με εξωσωματική.

Η Τάνια Καρούζου θα γίνει μητέρα στα 52


Πηγή

Διαβάστε επίσης: