Κατερίνα Καινούργιου: «Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή με την κρυοσυντήρηση ωαρίων, την έκανα πιο μεγάλη»

April 1, 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή με την κρυοσυντήρηση ωαρίων, την έκανα πιο μεγάλη»


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί, προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων πριν δύο χρόνια

Την ίδια διαδικασία ακολούθησε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την οποία η παρουσιάστρια του Alpha υπογράμμισε «για να δω πόσα ωάρια έβγαλε κι αν έβγαλε πολλά… Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή. Εγώ είμαι από τις πρώτες, την έχω κάνει εδώ και δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο. Πρήζεσαι πολύ, έχεις πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Μπορεί να χρειαστεί να την κάνεις και δεύτερη φορά. Εγώ την έκανα πιο μεγάλη, η Αλεξάνδρα είναι πιο μικρή».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα”, όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, έκανε μία συγκινητική τότε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Όπως είχε επισημάνει: «Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη κ ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας κ χθες ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων …

Να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες…. και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα κ την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα ν αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι ..

Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή και νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει γι αυτό! Για να ειμαι ειλικρινης, το πιο δύσκολο, στην όλη διαδικασία, είναι το ψυχολογικό κομμάτι. ..Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 κ δεν έχει κάνει παιδί».

«Θα τον γνωρίσω και δεν θα μπορώ να τον φιλήσω…»: Άναψε φωτιές η Κατερίνα Καινούργιου με αυτό που είπε στον αέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου έφαγε ελάχιστη σκορδαλιά, που έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος στην εκπομπή, σήμερα, Παρασκευή, αν και αποκάλυψε με ποιον θα περάσει το τριήμερο και ότι δεν θα φιλήσει κανέναν.

Με ποιον θα περάσει το τριήμερο η Κατερίνα Καινούργιου

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha ενθουσιάστηκε με τη σκορδαλιά του σεφ της εκπομπής και υπογράμμισε ότι θα περάσει το τριήμερο με την κολλητή της, οπότε δεν θα έχει και πρόβλημα που θα μυρίζει σκορδίλα.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το τριήμερο

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” «φανταστείτε από τη σκορδαλιά δοκίμασα ελάχιστα. Καλά με την κολλητή μου θα είμαι το τριήμερο. Και βγαίνω σήμερα και έχω φάει πολύ σκορδαλιά και βρίσκω τον άντρα της ζωής μου και δεν θα μπορώ να τον φιλήσω. Χάλια όλο, όλο λάθος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: