«Παιδιά, δεν πέθανα»: Η τελευταία ανάρτηση του Τζάνε λίγο πριν σκοτωθεί, όλοι εύχονται να ήταν αλήθεια

March 15, 2024

«Παιδιά, δεν πέθανα»: Η τελευταία ανάρτηση του Τζάνε λίγο πριν σκοτωθεί, όλοι εύχονται να ήταν αλήθεια


Διαφ.

Ανάρτηση λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του έκανε στο Tik Tok ο Tzane. Όπως έγινε γνωστό, ο Tzane ο οποίος είναι fitness influencer βρισκόταν με άλλους TikTokers/Youtubers στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας και προσπάθησε να κάνει κάτι παράτολμο σε ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο TikTok άλλοι χρήστες ανέβασαν την τελευταία ανάρτηση που έκανε σε TikTok και Instagram λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του.

Σε αυτή φαίνεται ο φίλος του επίσης TikToker Dreamgreek, τον οποίο έχει πάρει ο ύπνος. Ο Tzane του κάνει φάρσα λέγοντας δυνατά “όχι ρε μαλ@@α φάγαμε σταμάτημα” με τον Dreamgreek να ξυπνά για να δει τι έγινε και να διαπιστώνει την πλάκα.

Στην ίδια ανάρτηση χρήστη του TikTok φαίνονται άλλα 2 στιγμιότυπα του Tzane. Στο 1ο αναφέρει “παιδιά δεν πέθανα”, κάτι που τώρα ακούγεται τραγική ειρωνεία.

Το άλλο είναι από συνέντευξή του, και συγκεκριμένα η απάντησή του στην ερώτηση τι θα έκανε αν είχε 48 ώρες ζωής. “Θα καθόμουν με τους αγαπημένους μου ανθρώπους”, είπε.

@mad___clip rip tzane ????#fyp #greece???????? #foryou #italia #foryou #tzane ♬ Ambient-style emotional piano – MoppySound

Τζάνε: Ποιος ήταν ο TikToker που σκοτώθηκε στην Ιταλία – Η εκδρομή σε ακατοίκητο χωριό, που κατέληξε τραγωδία

Νεκρός έπεσε ο νεαρός TikToker «Tzane», στη διάρκεια ταξιδιού με φίλους του στην Ιταλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Tzane» βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Ο νεαρός ήταν αγαπητός στα social media και ιδιαίτερα στο TikTok με 57.000 “ακολούθους”, ενώ αναρτούσε χιουμοριστικά βιντεάκια, κυρίως με περιεχόμενο γυμναστικής.

Ωστόσο, παρήγαγε περιεχόμενο και με θέματα που αφορούσαν τους νέους ή μερικές φορές την επικαιρότητα, ενώ έκανε και φάρσες με τους φίλους του.

Πώς σκοτώθηκε ο TikToker

Σύμφωνα με το Mega, ο “Tzane” είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλελειμμένο χωριό ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Αυτή η πόλη εγκαταλείφθηκε από πολλούς που έμειναν στο νέο Roghudi μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Το χωριό υπέστη πολλές κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε πλήρως το 1971 όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητη πόλη.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή φίλος του TikToker, με τους followers του να θέλουν να μάθουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

“Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη”, έγραψε.

Λίγο αργότερα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γράφοντας: “Δεν είναι τρολ όπως είπα ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!”.

Στο Mega μίλησε ένας TikToker για το τι συνέβη.

“Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό, για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα 4 ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μη διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: