7 καλοί λόγοι για να πίνετε περισσότερη μπύρα καθημερινά

Εκπληκτικοί λόγοι: Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τις ιδιότητες της μπύρας. Μάλιστα, οι περισσότεροι τις αποφεύγουν, καθώς θεωρείται πως προκαλούν φούσκωμα και προσθέτουν κιλά. Ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Διαφ.
Loading...

Εκπληκτικοί λόγοι: Γιατί πρέπει να πίνετε καθημερινά μπύρα

1. Η μπύρα αυξάνει την πυκνόητητα των οστών, διότι είναι πηγή σιλικόνης για το χτίσιμο των οστών (σ.σ. ορθοσιλικικό οξύ). Μάλιστα, απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό.

2. Η μπύρα μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα, λόγω των φυτικών ινών της μπύρας.

3. Η μπύρα κάνει καλό στη καρδιά, καθώς μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης παθήσεων της καρδιάς.

4. Η μπύρα μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη, διότι το αλκοόλ που περιέχει, αυξάνει την ινσουλίνη στον οργανισμό, ενώ δρα και σαν ασπίδα ενάντια στην εμφάνιση διαβήτη.

5. Η μπύρα εμποδίζει τον σχηματισμό πετρών στα νεφρά, καθώς συμβάλλει στη μείωση της πιθανότητας σχηματισμού της κατά 40%.

6. Η μπύρα μπορεί να προστατεύσει έναν οργανισμό από την εμφάνιση καρκίνου, καθώς τα συστατικά της βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, βοηθούν στην καταπολέμηση φλεγμονωδών ασθενειών.

7. Η μπύρα μειώνει τον κίνδυνο του Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μελέτες του 1977. Επίσης, το ίδιο ισχύει και για άλλες μορφές άνοιας. Πλέον, είναι γνωστό πως η μπύρα βοηθά τη διάθεση. Καλό θα ήταν λοιπόν να πιείτε και ένα ποτηράκι για τις έρευνες διαφόρων επιστημόνων.

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...