Γάμος 10 ημερών: Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που παντρεύτηκε ο Νίκος Μάνεσης πριν τη Φαίη Μαυραγάνη

August 17, 2023

Γάμος 10 ημερών: Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που παντρεύτηκε ο Νίκος Μάνεσης πριν τη Φαίη Μαυραγάνη



Από τους πιο γνωστούς Έλληνες δημοσιογράφους, ο Νίκος Μάνεσης έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια μαζί με την Φαίη Μαυραγάνη.

Ο έρωτάς τους μετρά πάρα πολλά χρόνια και ο ερχομός των δύο παιδιών τους επισφράγισε τον έρωτά τους. Ωστόσο, κάτι που ελάχιστοι θυμούνται είναι ότι ο επιτυχημένος δημοσιογράφος στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένος ξανά με μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια.

Γενικότερα ο Νίκος Μάνεσης δεν επιθυμεί να απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή και έτσι πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά για εκείνον. Αρκετά χρόνια πριν έχει υπάρξει παντρεμένος με μία Ελληνίδα τραγουδίστρια με μεγάλη πορεία στο χώρο, η οποία δεν είναι άλλη από την Φωτεινή Δάρρα. Το ζευγάρι ήταν πάρα πολύ ερωτευμένο και έτσι επέλεξε να αρραβωνιαστεί και να παντρευτεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την γνωριμία τους.

Το άμεσο διαζύγιο που πήρε ο Νίκος Μάνεσης με τη Φωτεινή Δάρρα

Νίκος Μάνεσης

Παρόλο που όλοι μιλούσαν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, τελικά τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που περίμεναν. Το ζευγάρι αν και νιόπαντρο αποφάσισε να πάρει διαζύγιο λίγες μόνο ημέρες μετά και συγκεκριμένα μόλις δέκα, δίνοντας οριστικό τέλος στον γάμο τους. Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης κάποια χρόνια πριν είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας: “Τι σημασία έχει αυτό; Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Καλά καλά ούτε εγώ δεν το ήξερα, αλλά προέκυψε. Εγώ τα προσωπικά μου δεν τα λέω ποτέ, δεν τα συζητώ”.

Νίκος Μάνεσης

Ο γάμος του με τη Φαίη Μαυραγάνη

Οι δύο δημοσιογράφοι έγιναν ζευγάρι το 2002, κάτι που δεν έγινε αμέσως γνωστό καθώς ούτε υπήρχαν social media ούτε είναι άνθρωποι που τους αρέσει να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Ο έρωτάς τους λίγο καιρό αργότερα έγινε γνωστός και τελικά είναι ήδη μαζί περισσότερα από 21 χρόνια. Την αγάπη τους επισφράγισε ο ερχομός της κόρης και του γιου τους και παρόλο που και οι δύο είναι αρκετά πολυάσχολοι πάντοτε καταφέρνουν να βρουν χρόνο για να περάσουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: