Απίστευτο περιστατικό στο Αιγάλεω: Θέλει να εμβολιαστεί αλλά εμφανίζεται νεκρός εδώ και 18 χρόνια

September 8, 2021

Απίστευτο περιστατικό στο Αιγάλεω: Θέλει να εμβολιαστεί αλλά εμφανίζεται νεκρός εδώ και 18 χρόνια


Διαφ.



Ένας εργαζόμενος στο Αιγάλεω κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει διότι είναι καταχωρημένος ως νεκρός.

Ένα απίστευτο περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 18 χρόνια στο Αιγάλεω, με έναν πολίτη να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός.


Ο εν λόγω κύριος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ανέφερε ότι θέλει να εμβολιαστεί, γιατί πιέζεται από τον εργοδότη του, όμως είναι καταχωρημένος ως νεκρός.

«Είμαι ο νεκρός, πολύ νεκρός. Τι να κάνω, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έστειλα και mail στο γραφείο του πρωθυπουργού για να μου απαντήσουν προκειμένου να πάω να κάνω το εμβόλιο», ανέφερε μεταξύ άλλων εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την περιπέτεια που βιώνει τόσα χρόνια.

Για το θέμα του εργαζόμενου μίλησαν στην εκπομπή η σύζυγός του και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντάς. Με το συγκεκριμένο ζήτημα η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε ασχοληθεί και το 2017, ωστόσο τέσσερα χρόνια αργότερα δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: