16 Ειδήσεις που όλοι πίστεψαν χάρη στο Internet!

September 20, 2021
Προκειμένου να αποκτήσουν πολλά likes και προβολές, οι χρήστες του διαδικτύου και οι κοινότητες συνθέτουν ειδήσεις ελπίζοντας στην περιέργειά μας και την αφέλεια. Τα μοιραζόμαστε, τα συζητάμε και δεν έχουμε καμία υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά μέχρι κάποιος πιο προσεκτικός να παρατηρήσει ένα ίχνος Photoshop, κάποια ασυνέπεια ή να ελέγξει την πηγή.
Φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο δημοφιλή νέα που αποδείχθηκαν ψεύτικα.

1

Αυτή η ιστορία βρίσκεται στο διαδίκτυο εδώ και πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγξετε τη βιογραφία του Winston Churchill για να σταματήσετε να πιστεύετε σε τέτοιους τίτλους.

Στην πραγματικότητα, ο διάσημος πολιτικός προήλθε από ευγενή οικογένεια και γεννήθηκε στο παλάτι Blenheim. Οι μελλοντικοί γονείς μετακόμισαν στο παλάτι με σκοπό να κάνουν το παιδί τους εκεί και αφού γεννήθηκε το παιδί, οργάνωσαν μια μπάλα για να γιορτάσουν.

Διαφ.
Διαφ.

2

Και εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα κάποιου που κάνει Photoshop μια εικόνα για να πάρει likes και προβολές. Φυσικά, η εικόνα έγινε πολύ δημοφιλής – ένα όμορφο κορίτσι σε κίνδυνο! Ευτυχώς για το κορίτσι, η εικόνα αποδείχθηκε ψεύτικη. Εδώ είναι το πρωτότυπο:
Διαφ.
Διαφ.

3

Αυτή η ωραία είδηση ​​έκανε πολλούς χρήστες του διαδικτύου ευτυχισμένους, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ψεύτικη. Οι επιστήμονες δεν έχουν πραγματοποιήσει ποτέ μελέτες για αυτό, αλλά άλλες έρευνες δείχνουν ότι οι ελέφαντες θεωρούν ότι οι άνθρωποι είναι δυνητικά επικίνδυνοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μαθαίνουν τις συνήθειες των ανθρώπων, μπορούν να καθορίσουν την κατά προσέγγιση ηλικία μας και μπορούν ακόμη και να κάνουν τη διαφορά μεταξύ διαφορετικών γλωσσών.
Διαφ.
Διαφ.

4

Προφανώς, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σοβαρά ότι τέτοιοι ρινόκεροι υπάρχουν πραγματικά. Λοιπόν, μισούμε να είμαστε αυτοί που θα τους το σπάσουμε, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Η φωτογραφία ήταν προφανώς επεξεργασμένη.
Διαφ.
Διαφ.

5

Αυτή η φωτογραφία δείχνει τον Χανς Λάνγκσεθ , έναν άντρα που δούλευε στο τσίρκο και κατέχει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη γενειάδα – 222 ίντσες. Έζησε μέχρι τα 81 του χρόνια και πέθανε στο σπίτι του γιου του. Και φυσικά, δεν έσπασε το λαιμό του.

Διαφ.
Διαφ.

6

Φυσικά, αυτή η είδηση ​​είναι ψεύτικη. Οι σκηνοθέτες επιβεβαίωσαν αυτό, “Είμαστε πολύ κουρασμένοι για να γυρίσουμε τις σκηνές που δεν θα είναι στην τελική ταινία.” Μερικές σύντομες σκηνές μπορούν να κοπούν κατά τη διάρκεια του μοντάζ, αλλά είναι εντάξει για οποιαδήποτε ταινία.

Διαφ.
Διαφ.

7

Τους αρέσει να υπερβάλλουν τα πράγματα στο Διαδίκτυο. Οι Ολλανδοί είναι πραγματικά ψηλοί, αλλά το μέσο ύψος μεταξύ των ανδρών είναι 6 πόδια. Και οι ψηλότερες γυναίκες στον κόσμο είναι οι Λετονοί – το μέσο ύψος τους είναι 5’5 “και οι Ολλανδές 5” 4 “.

Διαφ.
Διαφ.

8

Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι εντελώς αντίθετη. Ένας επιστήμονας από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια πραγματοποίησε μια μελέτη η οποία έδειξε ότι η αύξηση της θερμοκρασίας ακόμη και κατά ένα βαθμό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με τον ύπνο.

Ειδικοί από πολλά επιστημονικά κέντρα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να αποκατασταθούν πλήρως οι πόροι του, το σώμα πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση ουδέτερης θερμοκρασίας . Αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία πρέπει να είναι η ίδια και θα πρέπει να είναι άνετη ενώ κοιμάστε.

Διαφ.
Διαφ.

9

Μερικές φορές, οι δημιουργοί ειδήσεων χρησιμοποιούν το Photoshop για να δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα και πολυσυζητημένη φωτογραφία.

Και εδώ είναι το πρωτότυπο.

Διαφ.
Διαφ.

10

Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα ότι κάποιος είναι ατημέλητος στο Photoshop. Και οι άνθρωποι δεν παρατήρησαν το προφανές ψέμα και μοιράστηκαν τα νέα. Ελπίζουμε πραγματικά ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρθηκαν για τη “φάλαινα” αλλά για τους γιγάντιους γλάρους.

Διαφ.
Διαφ.

11

Οι ορθοπεδικοί πιστεύουν ότι το σπάσιμο των αρθρώσεων είναι επιβλαβές. Ωστόσο, μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι που λατρεύουν να σπάνε τις αρθρώσεις και τις αρθρώσεις τους δεν κάνουν πραγματικά κακό στα οστά τους.

Λοιπόν, δεν υπάρχουν σταθερά γεγονότα που να αποδεικνύουν ότι το σπάσιμο των αρθρώσεων είναι χρήσιμο, οπότε αυτές οι ειδήσεις από το διαδίκτυο είναι σίγουρα ψεύτικες.

Διαφ.
Διαφ.

12

Αυτή η εικόνα έγινε πολύ δημοφιλής στο Διαδίκτυο με αυτό το κείμενο, το οποίο είναι σίγουρα ψεύτικο. Ο συντάκτης της φωτογραφίας λέει στην ιστοσελίδα του ότι σε αυτή τη φωτογραφία, υπάρχουν 2 τσιτάχ που μαθαίνουν να κυνηγούν. Τα μικρά ήταν άπειρα και δεν μπορούσαν να σκοτώσουν το θήραμα γρήγορα. Το “ήρεμο” βλέμμα του impala είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι παράλυσης και σοκ και δεν έσωσε κανένα παιδί.  
Διαφ.
Διαφ.

13

Πολλές οικιακές γάτες δεν φοβούνται το νερό. Για παράδειγμα, τα τουρκικά φορτηγά δεν φοβούνται καθόλου το νερό. Η άγρια ​​j ungle γάτα λατρεύει επίσης να κάνει μπάνιο.
Διαφ.
Διαφ.

14

Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να πάρουν likes. Για να εντυπωσιάσουν το διαδικτυακό κοινό, οι συντάκτες αυτής της ανάρτησης έβγαλαν μια φωτογραφία της ηθοποιού με μακιγιάζ και την έβαλαν δίπλα στην καθημερινή της φωτογραφία. Το κορίτσι είναι η Sasha Pieterse και φοράει μακιγιάζ για ένα από τα επεισόδια του “House”. Η Sasha είναι απόλυτα υγιής και δεν είχε ποτέ σοβαρές ασθένειες.
Διαφ.
Διαφ.

15

Ο συντάκτης αυτής της ανάρτησης κατάφερε να δημιουργήσει ένα ψεύτικο τόσο μεγάλο όσο το National Geographic. Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes πριν βρεθεί ο συγγραφέας. Όπως αποδείχθηκε, ήταν ένας καλλιτέχνης και εικονογράφος από τη Ρωσία, Aleksey Kravtsov. Επιπλέον, ο φωτογράφος Bob Burton δεν υπάρχει καν.
Διαφ.
Διαφ.

16

Λέγεται ότι πολλοί είναι οι συντάκτες αυτής της φράσης. Υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές αυτής της φράσης, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ο πραγματικός συγγραφέας. Ποιος είναι λοιπόν; Η αρχική φράση ανήκει στον Emo Philips . Δεν είναι τόσο διάσημος όσο ο Αλ Πατσίνο ή ο Τζορτζ Κάρλιν, αλλά ήταν πολύ πνευματώδης.

Διαβάστε επίσης: