«Φωτιά» τα τηλέφωνα σε κομμωτήρια και κουρεία – Τρέχουν να γλιτώσουν τα rapid test – Ελλάδα

November 3, 2021

“Τρέχουν” να προλάβουν οι πολίτες ραντεβού τις τελευταίας στιγμής σε κομμωτήρια και κουρεία, πριν από την εφαρμογή των νέων μέτρων.


Διαφ.

Από το ερχόμενο Σάββατο, τα νέα μέτρα βασίζονται στο δίχτυ ασφαλείας των αυξημένων ελέγχων στους οποίους θα πρέπει να υποβάλλονται οι ανεμβολίαστοι πολίτες τόσο για να εργαστούν όσο και για να κάνουν μια σειρά από άλλες δραστηριότητες. Όπως για παράδειγμα, να πάνε στις τράπεζες, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα εμπορικά καταστήματα, στα κομμωτήρια καθώς και στα κουρεία.

"Να μιλήσω γιατί; Για να με λυπηθεί ο κόσμος;": Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Δήμητρας που έχασε και δεύτερο παιδί σε δύο χρόνια!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Να μιλήσω γιατί; Για να με λυπηθεί ο κόσμος;": Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Δήμητρας που έχασε και δεύτερο παιδί σε δύο χρόνια!

«Πρωινή… τρέλα» σε κομμωτήρια και κουρεία

Από το πρωί έχουν πάρει «φωτιά» τα τηλέφωνα σε κομμωτήρια και κουρεία, καθώς οι πολίτες προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού για να καλλωπιστούν και για γλιτώσουν το κόστος του rapid test από το Σάββατο.

Ο Απόστολος Παπαδημητρίου που διατηρεί κουρείο στην Ηλιούπολη μιλώντας στο in.gr αναφέρει ότι «από χθες το βράδυ πελάτες παίρνουν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού πριν τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους πολίτες. Αυτή η προσέλευση του κόσμου είναι πρωτοφανής».

Η λίστες με ραντεβού είναι γεμάτες και τα τηλεφωνά δεν σταματούν να χτυπούν.

Το μηνιαίο κόστος για τους ανεμβολίαστους

Το μηνιαίο κόστος λοιπόν των ανεμβολίαστων από το Σάββατο θα ξεκινά από τα 80 ευρώ, τα οποία ουσιαστικά θα καλύπτουν τις δραστηριότητες τεσσάρων ημερών. Αν όμως κάποιος θελήσει να καθίσει σε ένα μαγαζί ή να πάει για ψώνια τις υπόλοιπες τρεις ημέρες της εβδομάδας, τότε θα πρέπει να υποβληθεί εκ νέου σε νέο έλεγχο.

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

 «Φωτιά» τα τηλέφωνα σε κομμωτήρια και κουρεία - Τρέχουν να γλιτώσουν τα rapid test

Άδωνις Γεωργιάδης για rapid test: «Δεν μπορεί να εξισώνεται η πίστη με το κομμωτήριο»

Ύστερα από τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να διευκρινίσει τους λόγους για τους οποίους δεν θα απαιτείται αρνητικό rapid test για την είσοδο των ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, τόνισε ότι οι παρεμβάσεις που ανακοινωθήκαν για τους ανεμβολίαστους είναι ανεφάρμοστες στην θρησκευτική λατρεία, "όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί σεβόμαστε την αξία της θρησκείας". Ωστόσο από την Παρασκευή η 3η δόση για τους εμβολιασμούς!

«Ο κόσμος δεν πιστεύει στην επιστήμη»

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία και η πίστη με κάποιον πολίτη που θέλει να πάει σε εμπορικό κατάστημα η σε κομμωτήριο. Ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι δεν γίνεται υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ένα ποσοστό 40% του πληθυσμού που δεν πιστεύει στην επιστήμη.

Ανέφερε τέλος ότι η κυβέρνηση έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: