Νεύρα για τη Βάσω Λασκαράκη: Άφωνος ο Λευτέρης Σουλτάτος – Gossip

November 3, 2021

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν τη δική τους απόλυτη ευτυχία τα τελευταία χρόνια, με τον έναν να βρίσκει τον άλλον και να δημιουργούν μια υπέροχη καθημερινότητα, όπου το χιούμορ δε λείπει σε καμία περίπτωση.


Διαφ.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται φέτος ξανά στην τηλεόραση, επιστρέφοντας για τη σειρά «Σε ξένια χέρια», που προβάλλεται στην ΕΡΤ και τα νούμερά της προσφάτως έχουν βελτιωθεί, με το σύζυγό της να τη στηρίζει αδιάλλειπτα και να είναι… κολλημένος στην οθόνη του σε κάθε επεισόδιο, μην χάνοντας καμία εξέλιξη.

"Να μιλήσω γιατί; Για να με λυπηθεί ο κόσμος;": Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Δήμητρας που έχασε και δεύτερο παιδί σε δύο χρόνια!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Να μιλήσω γιατί; Για να με λυπηθεί ο κόσμος;": Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Δήμητρας που έχασε και δεύτερο παιδί σε δύο χρόνια!

Το story του Λευτέρη Σουλτάτου για τη Βάσω Λασκαράκη

Τα... νεύρα της Λασκαράκη και το πείραγμα του Σουλτάτου

Χθες (2/11), μάλιστα, βρισκόταν σε τρομερά κέφια, αναρτώντας stories στο Instagram από το τελευταίο επεισόδιο, όπου η Λασκαράκη είχε τις... στιγμές έκρηξής της για το ρόλο της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Αρκετοί την... υποστήριξαν σε όσα έλεγε και ο Σουλτάτος επίσης σχολίασε. «Κάπως νευριασμένη...», ανέφερε ο ίδιος, προφανώς χαριτολογώντας, με τη γυναίκα του να αναδημοσιεύει το story.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: