Μόλις είδε τη φωτογραφία που του έστειλε η γυναίκα του ζήτησε διαζύγιο – Αν την παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε το λόγο – Funny-Περίεργα

November 3, 2021

Μπορεί μία και μόνο φωτογραφία να αποτελέσει αιτία διαζυγίου; Απ’ ότι φαίνεται φυσικά και μπορεί μιας και μία και μόνο φωτογραφία μπορεί να αποκαλύψει πολλά. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φωτογραφία που την παρατηρήσαμε καλύτερα και ανακαλύψαμε κάτι σοκαριστικό, δείτε εδώ τη φωτογραφία ενός 7χρονου κοριτσιού που έχει προκαλέσει χαμό!


Διαφ.

Ένα ζευγάρι ζούσε σε διαφορετικές πόλεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έτσι λοιπόν ο σύζυγος ζήτησε από τη γυναίκα του να του στείλει μια φωτογραφία για να την δει επειδή του είχε λείψει. Πού να ήξερε την τραγική κατάληξη; Μόλις η σύζυγος έστειλε στον άνδρα της τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αυτός έγινε έξαλλος και αμέσως ζήτησε διαζύγιο. Ποιος ο λόγος όμως; Αν παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα δείτε πως κάτω από το κρεβάτι κρύβεται ένα αντρικό χέρι. Άρα, μάλλον ο σύζυγος είχε απόλυτο δίκιο!

"Να μιλήσω γιατί; Για να με λυπηθεί ο κόσμος;": Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Δήμητρας που έχασε και δεύτερο παιδί σε δύο χρόνια!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

"Να μιλήσω γιατί; Για να με λυπηθεί ο κόσμος;": Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης Δήμητρας που έχασε και δεύτερο παιδί σε δύο χρόνια!

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Μόλις είδε τη φωτογραφία που του έστειλε η γυναίκα του ζήτησε διαζύγιο - Αν την παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε το λόγο

Φαίνεται σαν μια θολή φωτογραφία - Όμως όταν κοίταξε καλύτερα της κόπηκε το αίμα

Αρχικά νόμιζε πως η φωτογραφία ήταν θολή, ωστόσο στη συνέχει της κόπηκε το αίμα, διότι είδε κάτι άλλο πίσω από τον άνδρα της.

Πολλές φορές, έχει συμβεί να βγάλουμε φωτογραφίες και στη συνέχεια να δούμε κάτι πίσω από αυτές. Αυτό συνέβη και με μια όμορφη οικογένεια. Δείτε εδώ τι έγινε πίσω από την φωτογραφία τους και θα ανατριχιάσετε. Πάμε όμως, να δούμε, τι γίνεται πίσω από τη σημερινή ιστορία μας.

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

Ένα από τα συναρπαστικά πράγματα για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, είναι ότι μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε κάτι, που δεν είχαμε προσέξει τη στιγμή της λήψης. Όπως αυτή η γυναίκα, που έβγαλε μια συνηθισμένη φωτογραφία του φίλου της, και συνειδητοποίησε κάτι παράξενο να κρύβεται στο βάθος.

Μόλις είδε τη φωτογραφία που του έστειλε η γυναίκα του ζήτησε διαζύγιο - Αν την παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε το λόγο

Ένας χρήστης, μοιράστηκε μια παράξενη εμπειρία με πρωταγωνιστές τον πατέρα του και τη φίλη του σε πάρκο στο Κολοράντο στις ΗΠΑ. Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφία τον φίλο της, που είναι ντροπαλός και δε του αρέσει να φωτογραφίζεται. Όταν είδε τη φωτογραφία παρατήρησε μια τρομακτική φιγούρα να κινείται στα χόρτα, πίσω από τον φίλο της.

Χρησιμοποίησε το κινητό της για να βγάλει βίντεο, και κατέγραψε τη φιγούρα στο βάθος που φαίνεται να κινείται: Αργότερα, ο πατέρας του χρήστη επέστρεψε στην περιοχή και έβγαλε μια άλλη φωτογραφία (στα αριστερά) από διαφορετική γωνία, για να συγκρίνει τις δύο φωτογραφίες.

Μόλις είδε τη φωτογραφία που του έστειλε η γυναίκα του ζήτησε διαζύγιο - Αν την παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε το λόγο

Το πιο παράξενο είναι ότι το γρασίδι δεν είναι πολύ ψηλό για να κρύψει ένα άτομο, ούτε το άτομο θα μπορούσε να στέκεται σε κάποια τρύπα. Τι συνέβη άραγε; Όποια και αν είναι η αλήθεια, προκαλεί ερωτήματα και θεωρίες. Εσείς τι πιστεύετε ότι ήταν;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: