Βρήκε σκυλάκι δεμένο μέσα σε τσουβάλι και πεταμένο σε ρέμα, έξω από χωριό στην Πελοπόννησο

March 20, 2022

Βρήκε σκυλάκι δεμένο μέσα σε τσουβάλι και πεταμένο σε ρέμα, έξω από χωριό στην Πελοπόννησο


Διαφ.

Την ώρα που κάποιοι κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν τα ζώα από τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, κάποιοι άλλοι, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης, τους φέρονται με το χειρότερο τρόπο.
Δυστυχώς η νέα χρονιά άρχισε και αυτή με πολλές κακοποιήσεις και εγκαταλείψεις ζώων. Και μέχρι τώρα οι περισσότεροι δράστες διαφεύγουν καθώς κανείς δεν μιλάει και κανείς δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία να κατανομάσει τον ένοχο.
Ο λόγος για αυτά ένα περιστατικό που ανάρτησε η Ales Sandra, το οποίο μας φέρνει πραγματικά μεγάλη λύπη.
Σε μια βόλτα της μαζί με τα δύο σκυλιά της, κάπου στην Πελοπόννησο, όπως η ίδια αναφέρει, βρήκε, από τα γαβγίσματα των σκύλων της ένα σκυλάκι δεμένο σε τσουβάλι και πεταμένο σε ρέμα δίπλα σε ποτάμι. Το ζώο ήταν ζωντανό και τυχερό φυσικά που κάποιος το είδε. Η γυναίκα φυσικά δεν το προσπέρασε. Το έβγαλε από εκεί που το είχαν βάλει και το πήρε σπίτι της.
Όμως στην ανάρτησή αφήνει υπονοούμενα ότι γνωρίζει αυτούς που το έκαναν. Γράφει μάλιστα χαρακτηριστικά: Κάπου στην Πελοπόννησο σήμερα. Γνωστοί μου είπαν θα το πάνε στο κτήμα τους και μετά από 2 ώρες ιδού, το βρήκα στην βόλτα ένα χλμ έξω από το χωριό…
Θα θέλαμε να της πούμε ένα μπράβο που έσωσε το σκυλάκι. Αλλά να την παρακαλέσουμε και για κάτι. Αν γνωρίζει αυτούς που το πέταξαν με αυτόν τον τρόπο, να τους κατονομάσει. Μη γίνει συνένοχος σε μια τέτοια εγκληματική πράξη.
Δείτε ΕΔΩ το σκυλάκο μόλις τον βρήκαν

Πηγή

Διαβάστε επίσης: