Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η γατούλα του έφτιαξαν ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο

April 13, 2022

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η γατούλα του έφτιαξαν ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο



Ένα απλό αλλά πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισε μαζί με τη γατούλα του Khobi ο Γιάννης Σπαλιάρας, κάτι που ενθουσίασε τους φίλους του στα social media.



Ο Γιάννης κάθισε σε ένα τραπέζι για να φτιάξει το πρωτότυπο δέντρο και η Khobi, καθισμένη πάνω στο τραπέζι, παρακολουθούσε με ενδιαφέρον την όλη διαδικασία. Και όταν το δέντρο έγινε, η Khobi πήρε αγκαλιές και φιλιά από το διάσημο γατο-μπαμπά της, ο οποίος της έχει τρελή αδυναμία.

Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία της Khobi: Τον Αύγουστο του 2020, Παγκόσμια Ημέρα Γάτας, ο Γιάννης είχε ακούσει δυο μωρά γατάκια να κλαίνε. Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Έτρεξε και τα πήρε σπίτι του για να τα σώσει. Ξεκίνησε να τα ταΐζει με σύριγγα και μετά με μπιμπερό. Με τη βοήθεια εθελοντών που τον συμβούλευαν-καθότι και πρωτάρης- τα περιέθαλψε και έκανε τα πάντα να σωθούν. Δυστυχώς το ένα δεν τα κατάφερε. Το άλλο που τα κατάφερε, το υιοθέτησε και το ονόμασε Khobi. Η πανέμορφη Khobi πόζαρε δίπλα του σε μια φωτογράφιση που έγινε τη μέρα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, στις 4 Οκτωβρίου.

Ο ίδιος μάλιστα έχει πει για αυτή:” Είναι η μόνη γυναίκα της ζωής μου”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: