Κάνει το Γύρο του Διαδικτύου: Άστεγο Σκυλάκι Διασώζεται και κλείνει τα Μάτια του με Ανακούφιση

April 16, 2022

Κάνει το Γύρο του Διαδικτύου: Άστεγο Σκυλάκι Διασώζεται και κλείνει τα Μάτια του με Ανακούφιση


Διαφ.

Όταν μια διάσωση σώζει ένα φτωχό πλάσμα που αντιμετωπίζει δυσκολίες, είναι πάντα καλά νέα, γιατί είναι μια ιστορία με αίσιο τέλος που κάνει τις καρδιές μας να χαμογελούν. Όπως σε αυτή την περίπτωση, όπου ο σκύλος κλείνει τα μάτια του ανακουφισμένος όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο των διασωστών του, γιατί ξέρει ότι-τώρα είναι ασφαλής. Και θα έχει μια νέα ζωή ευτυχισμένη μπροστά του.



Η Samantha Zimmer είναι μια ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων που ζει στο Χιούστον του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Στις 24 Σεπτεμβρίου μοιράστηκε στα κοινωνικά της κανάλια τη συναρπαστική ιστορία μιας συγκινητικής διάσωσης ενός φτωχού κουταβιού που εγκαταλείφθηκε στο δρόμο.

Από το 2015 η Samantha Zimmer έχει μεταμορφώσει το σπίτι της σε καταφύγιο σκύλων . Κάθε μέρα σώζει δεκάδες αβοήθητα σκυλάκια, που αφήνουν πίσω τους άκαρδοι άνθρωποι. Είναι επιφορτισμένη να τα επαναφέρει σε φόρμα και να τα προετοιμάσει για τη νέα και ευτυχισμένη ζωή τους.


Η Samantha Zimmer φιλοξενεί πολλά σκυλιά στο εκτροφείο της. Έχει μετατρέψει κάθε δωμάτιο για να κάνει τη διαμονή τους ευχάριστη. Και κάλυψε επίσης το αίθριο για να κάνουν την ανάγκη τους τα ζώα όταν βρέχει ή έχει πολύ κρύο έξω.

Στο γκαράζ υπάρχουν πολλά ρείθρα, μία μπανιέρα από πολυεστέρα για μπάνια αλλά και εξωτερικοί χώροι αφιερωμένοι στα γούνινα τους. Αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 15 σκυλιά που διασώθηκαν στο δρόμο, αλλά δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί.

Ο σκύλος κλείνει τα μάτια του με ανακούφιση και αυτό θα είναι το νέο του σπίτι
Η Σαμάνθα έφερε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, ένα κοριτσάκι που μόλις σώθηκε και που πλέον εμπιστεύεται τυφλά τον προστάτη της.

Πραγματικά μια γυναίκα με χρυσή καρδιά: υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σαν αυτήν σε όλο τον κόσμο!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: