Την εγκατέλειψαν επειδή ήταν «πολύ άσχημη» – στην πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι ήταν μια σοβαρή περίπτωση αμέλειας και κακοποίησης.

May 2, 2022

Την εγκατέλειψαν επειδή ήταν «πολύ άσχημη» – στην πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι ήταν μια σοβαρή περίπτωση αμέλειας και κακοποίησης.



Η Nelly είναι ένα σκυλάκι που εγκαταλείφθηκε επειδή ο ιδιοκτήτης της την θεωρούσε «πολύ άσχημη» και για ένα διάστημα κανείς δεν ήθελε να την υιοθετήσει…



Μέχρι που η ιστορία της έφτασε στα κοινωνικά δίκτυα και το κοριτσάκι άρχισε να κερδίζει κάποια δημοτικότητα. Μετά από τρεις εβδομάδες, το σκυλάκι έλαβε ένα νέο όνομα (Lily) και ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και στοργή!

Η Λίλι έφτασε στο νέο της σπίτι, όπου έχει άφθονο χώρο για να τρέξει και να παίξει παρτενέρ για να περάσει χρόνο.

Είχε πολλά να αντιμετωπίσει προσπαθώντας να επιβιώσει, αλλά τώρα ζει τη ζωή που του αξίζει! Έμαθε ακόμη και να κάνει κάποιες κακοτοπιές, όπως να τρέχει πίσω από τα κοτόπουλα και να αρπάζει φαγητό… Επιπλέον, το σκυλάκι λατρεύει να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη όπου ξέρει ότι έχει πολλή χώρο για χαλάρωση.

Εξάλλου, δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά απλώς παραμελήθηκε και κακοποιήθηκε από έναν άντρα που δεν την αγαπούσε πραγματικά. Δείτε την εκπληκτική του μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Υποστηρίξτε τον αγώνα κατά της παραμέλησης και της κακοποίησης των ζώων μοιραζόμενοι αυτήν την υπέροχη ιστορία με φίλους και οικογένεια!

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: