Την Βρήκαν Τραυματισμένη, Έχασε Δύο Πόδια, Αλλά Κατάφεραν Να Την Σώσουν.

May 2, 2022

Την Βρήκαν Τραυματισμένη, Έχασε Δύο Πόδια, Αλλά Κατάφεραν Να Την Σώσουν.


Διαφ.

Αυτή η γάτα έχει μόνο τα δύο πίσω άκρα της, αλλά εξακολουθεί να πηδάει και να τρέχει χωρίς να σταματήσει. Συνάντησε την αγάπη με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, φτάνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο από σκύλους που αγωνίζονται για να του δώσουν αγάπη.



Η ιστορία του πρωταγωνιστή αυτής της υπόθεσης ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό το γατάκι μωρό είχε την πρώτη εμφάνισή του στη ζωή των ανθρώπων που θα ήταν οι γονείς του, αφού μεταφέρθηκε σε μια κλινική ζώων στη Φλόριντα λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού .

Τα δύο πρόσθια πόδια του καταστράφηκαν, με αιμορραγία που έθεσε επίσης σε κίνδυνο την επιβίωση του. Αλλά αν και οι προβλέψεις δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικές, αυτό το γατάκι δεν παραιτήθηκε και η επιθυμία της να συνεχίσει να ζει, την βοήθησε να προχωρήσει.

“Την πήγαν στην κλινική … ευτυχώς, έχουν έναν καταπληκτικό χειρούργο που ήθελε να τη σώσει και έκανε διπλό ακρωτηριασμό. Σκεφτόμαστε ότι ίσως προσπαθούσε να ζεσταθεί στον κινητήρα ενός αυτοκινήτου, την καλωσόρισα [ υιοθετήθηκε] και γρήγορα εγκλιματίστηκε στη νέα της ζωή. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να προσαρμοστεί και να ξεκινήσει το περπάτημα σε όλο το σπίτι μόνο του.

Γρήγορα, αυτό το γατάκι κατόρθωσε να κλέψει τις καρδιές της οικογένειας της, και τι έκπληξη, επίσης, αυτή των αδελφών σκύλων της . Πρόκειται για τρία σκυλιά, που έχουν μάθει να ζουν μαζί του, μαζί με την φροντίδα της και την τακτοποίηση της με την αγωνία της. Δεν χρειάστηκε πολύ αυτό το γατάκι για να μάθει να κινείται με τα οπίσθια πόδια του. Η Pata, που μοιάζει με T-Rex, κινείται σε όλο το σπίτι, ισορροπημένη από την ουρά του.

«Το πιο ευτυχισμένο γατάκι στον κόσμο. Την έβαλαν κάποιες ρόδες και ένα προσαρμοσμένο ιμάντα, αλλά δεν τραβούσε και πολύ την προσοχή του. Του αρέσει να τρέχει ελεύθερα »

Με περισσότερους από έξι μήνες ζωής, ο Patita φαίνεται να έχει γίνει το ταχύτερο γατάκι όλων. Προχωρεί γρήγορα προς τους στόχους του, και όταν πρόκειται να συλλάβει το θήραμά του (συνήθως μπάλες και γεμιστά ζώα που τον ρίχνουν), επιδεικνύει αξεπέραστη δεξιότητα για την κατάστασή του. Στους αδελφούς του σκύλους προστέθηκαν μια αδερφή γατούλα και έξι κοτόπουλα με τα οποία παίζει από καιρό σε καιρό.

Αγαπά την οικογένειά της, αναζητά πάντα τρόπους να φροντίζει ή να κάνει φάρσες στα αδέλφια της και είναι πάντα έτοιμος να δεχθεί την αγάπη από τους γονείς της. Αντιμετωπίζουμε πραγματικά ένα γατάκι που κατάφερε να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και αυτό εν μέρει χάρη στην εύρεση του τέλειου σπιτιού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: