Ημίτυφλο Γατάκι Σώζεται Από Ευθανασία Την Τελευταία Στιγμή και Γεμίζει Ευτυχία

May 4, 2022

Ημίτυφλο Γατάκι Σώζεται Από Ευθανασία Την Τελευταία Στιγμή και Γεμίζει Ευτυχία



Ημίτυφλο Γατάκι Σώθηκε Από Ευθανασία Την Τελευταία Στιγμή

Γάτα: Μια ιστορία αγάπης, μια ιστορία που θα σας συγκινήσει. Το γατάκι που είδατε στη φωτογραφία, βρέθηκε μόλις στις πρώτες 30 ημέρες της ζωής του σε άθλια κατάσταση φτάνοντας μια ανάσα από την ευθανασία. Ο άνθρωπος που το βρήκε σε άθλια κατάσταση δεν είχε την δυνατότητα να πληρώσει τα έξοδα που θα χρειαζόταν ένας κτηνίατρος για να σωθεί. Το άτυχο γατάκι όδευε για ευθανασία ώσπου μία δημοσιογράφος έμαθε την ιστορία του και όλα άλλαξαν.



Μαθαίνοντας το περιστατικό η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, το ανέλαβε. Το πήγε σε κτηνίατρο για έλεγχο και θεραπείες. Με την κατάλληλη φροντίδα, το ζωάκι έγινε καλά. Έγινε μια υπέροχη γατούλα calico. Το ένα όμως μάτι ήταν κατεστραμμένο και κάποια στιγμή στο μέλλον θα χρειαστεί εξόρυξη. Τα ζώα είτε τυφλά είτε μονόφθαλμα ζουν κανονικά σε σπίτι και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα άλλα.

Και η μικρή στάθηκε τυχερή καθώς βρέθηκαν οι άνθρωποι που θα του προσφέρουν μια υπέροχη σπιτίσια ζωή. Το υιοθέτησε η οικογένεια της Marina Kyrillopoulou δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία.

Μη διστάσετε να υιοθετήσετε ένα τέτοιο ζωάκι. Όλα τα ζώα είναι όμορφα και οι ατέλειές τους τα κάνουν ακόμα πιο όμορφα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: