«Μήπως έχεις πεθάνει»; Avατpιχιάζει ο Ντίνος Καρύδης – Το πρόβλημα υγείας και τα συλληπητήρια στη σύζυγό του

May 4, 2022

«Μήπως έχεις πεθάνει»; Avατpιχιάζει ο Ντίνος Καρύδης – Το πρόβλημα υγείας και τα συλληπητήρια στη σύζυγό του


Διαφ.



Ο Ντίνος Καρύδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε για το καρδιακό επεισόδιο και τα τηλεφωνήματα που τον ρωτούσαν αν πέθανε, αλλά και για τη Σμαράγδα Καρύδη.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «το 2018 έπαθα καρδιακό επεισόδιο, έβαλα βηματοδότη και έμεινα πάνω από μήνα στο νοσοκομείο. Βούιξε όλη η Ελλάδα ότι πέθανα, έπαιρναν την γυναίκα μου να της πουν συλλυπητήρια. Με πήραν κι εμένα και με ρώτησαν αν πέθανα».

Ο Ντίνος Καρύδης θα παρακαλέσει τον Θοδωρή Αθερίδη για έναν ρόλο

Για τους συναδέλφους του, ο Ντίνος Καρύδης επεσήμανε «έγινε παρεξήγηση με την Άννα Φόνσου, και εκείνη και ο Σπύρος Μπιμπίλας βοηθάνε τους ηθοποιούς. Τον Θοδωρή Αθερίδη τον εκτιμάω, είναι σούπερ ταλαντούχος, στο επόμενο έργο θα τον παρακαλέσω να γράψει έναν ρόλο, απλά να περνάω. Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μπήκε ο Παπαμιχαήλ και τον είπα “μπάρμπα”».

Η γνωριμία του Ντίνου Καρύδη με τη σύζυγό του

Όσον αφορά τη σύζυγό του και για την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, σημείωσε «με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε στο «η κόρη μου η σοσιαλίστρια» και είμαστε 50 χρόνια μαζί. Δεν με αφήνει να φύγω. Η γυναίκα μου δεν ζήλευε, καμάρωνε όπως και εγώ. Με την Τζένη Καρέζη στην «ερωτική συμφωνία» ήταν και η κόρη μου 3 ετών. Όταν γεννήθηκε η Σμαράγδα, ήμουν περιοδεία στον Βόλο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: