«Μήπως έχεις πεθάνει»; Avατpιχιάζει ο Ντίνος Καρύδης – Το πρόβλημα υγείας και τα συλληπητήρια στη σύζυγό του

May 4, 2022

«Μήπως έχεις πεθάνει»; Avατpιχιάζει ο Ντίνος Καρύδης – Το πρόβλημα υγείας και τα συλληπητήρια στη σύζυγό του


Διαφ.Ο Ντίνος Καρύδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε για το καρδιακό επεισόδιο και τα τηλεφωνήματα που τον ρωτούσαν αν πέθανε, αλλά και για τη Σμαράγδα Καρύδη.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «το 2018 έπαθα καρδιακό επεισόδιο, έβαλα βηματοδότη και έμεινα πάνω από μήνα στο νοσοκομείο. Βούιξε όλη η Ελλάδα ότι πέθανα, έπαιρναν την γυναίκα μου να της πουν συλλυπητήρια. Με πήραν κι εμένα και με ρώτησαν αν πέθανα».

Ο Ντίνος Καρύδης θα παρακαλέσει τον Θοδωρή Αθερίδη για έναν ρόλο

Για τους συναδέλφους του, ο Ντίνος Καρύδης επεσήμανε «έγινε παρεξήγηση με την Άννα Φόνσου, και εκείνη και ο Σπύρος Μπιμπίλας βοηθάνε τους ηθοποιούς. Τον Θοδωρή Αθερίδη τον εκτιμάω, είναι σούπερ ταλαντούχος, στο επόμενο έργο θα τον παρακαλέσω να γράψει έναν ρόλο, απλά να περνάω. Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μπήκε ο Παπαμιχαήλ και τον είπα “μπάρμπα”».

Η γνωριμία του Ντίνου Καρύδη με τη σύζυγό του

Όσον αφορά τη σύζυγό του και για την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, σημείωσε «με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε στο «η κόρη μου η σοσιαλίστρια» και είμαστε 50 χρόνια μαζί. Δεν με αφήνει να φύγω. Η γυναίκα μου δεν ζήλευε, καμάρωνε όπως και εγώ. Με την Τζένη Καρέζη στην «ερωτική συμφωνία» ήταν και η κόρη μου 3 ετών. Όταν γεννήθηκε η Σμαράγδα, ήμουν περιοδεία στον Βόλο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: