Αθλήτρια Δρομέας Και Ο Προπονητής Της Σώζουν 5 Εγκατελελειμμένα Κουτάβια

May 8, 2022

Αθλήτρια Δρομέας Και Ο Προπονητής Της Σώζουν 5 Εγκατελελειμμένα Κουτάβια


Διαφ.

Αθλήτρια Δρομέας Και Ο Προπονητής Της Σώζουν 5 Εγκατελελειμμένα Κουτάβια

Κουτάβια: Κανείς δεν περίμενε πώς μια εξόρμηση στο δάσος για την καθιερωμένη προπόνηση τους θα τους άλλαζε έτσι την ζωή. Ο λόγος για την αθλήτρια Ashley Blake και τον προπονητή της. Εκείνη την ημέρα και ενώ πήγαιναν για την προπόνηση τους στο δάσος του Tennessee άκουσαν κάποιους θορύβους. Όταν βρήκαν από που προέρχονται δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ήταν από 5 αδέσποτα κουτάβια, τα οποία σώθηκαν από την αθλήτρια και τον προπονητη της.



Καθώς η Ashley και ο Joshua πλησίασαν προσεκτικά, κατάλαβαν ότι ήταν μια ομάδα κουταβιών

«Κουλουριασμένα πέντε κουτάβια», είπε. «Ήταν πολύ κρύο και προσπαθούσαν να ζεσταθούν. Ως δρομέας, βλέπουμε πολλά άγρια ​​ζώα, αλλά ποτέ κουτάβια ».

Έτσι η Ashley και ο Joshua κάλεσαν αμέσως τους υπαλλήλους του πάρκου για βοήθεια. «Τα μικρά τρόμαξαν και έκλαιγαν», είπε η Άσλεϊ. Ευτυχώς όμως, τα κουτάβια είχαν βρει τους διασώστες που τόσο είχαν ανάγκη.

Τα κουτάβια εγκαταλείφθηκαν από άνθρωπο

Σύντομα έγινε σαφές ότι τα κουτάβια δεν έφτασαν εκεί τυχαία. Ένα εύκολο μονοπάτι περνά μέσα από το δάσος, όχι μακριά από το σημείο που βρέθηκαν τα πέντε κουτάβια, μια τοποθεσία που «προσελκύει» ανθρώπους που θέλουν να εγκαταλείψουν τα κατοικίδια τους. «Έμειναν χωρίς φαγητό, νερό, κουβέρτα ή μητέρα», είπε η Ashley. «Ο δασολόγος θυμήθηκε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπονται ανήμπορα ζώα σε εκείνη την περιοχή».

Έβαλαν τα κουτάβια στο αυτοκίνητο του δασολόγου και τώρα είναι ασφαλείς και σε καλά χέρια. Οι δρομείς συνέχισαν τη διαδρομή τους, αλλά δεν σταμάτησαν να σκέφτονται το μέλλον των φτωχών κουταβιών.

Η τύχη των κουταβιών

Ο δασολόγος και η οικογένειά του φιλοξένησαν με αγάπη τα πέντε κουτάβια εκείνο το βράδυ και θα μεταφερθούν σε καταφύγιο ζώων την επόμενη μέρα. Αλλά στο μεταξύ, η Ashley και ο Joshua αποφάσισαν να επισκεφτούν τα κουτάβια που μόλις είχαν σώσει και ο Joshua κατέληξε να υιοθετήσει ένα από τα κουτάβια.

Ο Μπάρκλεϊ, όπως τον αποκαλούσαν, ήταν ο πρώτος που βρήκε ένα αγαπημένο σπίτι! Τι καλά νέα!

Ωστόσο, τα αδέλφια του χρειάζονται ακόμα ένα μόνιμο σπίτι και σύντομα θα είναι διαθέσιμα για υιοθεσία από το καταφύγιο “Oak Ridge Tennessee”.

Ελπίζουμε ότι σύντομα όλοι θα βρουν ζεστά και αγαπημένα σπίτια. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι, χάρη στους δύο καλοσυνάτους δρομείς, όλα αυτά τα ζώα είναι τώρα ασφαλή και υγιή!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: