36χρονη στον Πειραιά: Πλάκωσε στο ξύλο τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στη δουλειά του

May 10, 2022

36χρονη στον Πειραιά: Πλάκωσε στο ξύλο τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στη δουλειά του


Διαφ.Πειραιάς: Αδιανόητο περιστατικό βίας με θύμα έναν 41χρονο

Τραγικά είναι τα όσα συνέβησαν εχθές το μεσημέρι στον Πειραιά, όπου μια 36χρονη γυναίκα επιτέθηκε τόσο λεκτικά όχι και σωματικά στον εν διαστάσει σύζυγό της και σε έναν υπάλληλο που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Η γυναίκα επιτέθηκε και σε έναν άλλο υπάλληλο με χαστούκια και μπουνιές – Όσοι ήταν παρόντες κάλεσαν την Αστυνομία όμως η γυναίκα πρόλαβε να το σκάσει

Μαινόμενη 36χρονη, «μπούκαρε» στο χώρο εργασίας του εν διαστάσει συζύγου της στο Πειραιά τον «πλάκωσε» στο ξύλο και αφού έδειρε και έναν υπάλληλο με χαστούκια και μπουνιές εξαφανίσθηκε πριν προλάβουν να τη συλλάβουν οι αστυνομικοί. Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε χθες στη μια το μεσημέρι.

36χρονη στον Πειραιά: Πλάκωσε στο ξύλο τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στη δουλειά του

Τι ακριβώς συνέβη εχθές το μεσημέρι στον Πειραιά με την 36χρονη

Η 36χρονη, που προφανώς έχει μια «εκρηκτική» σχέση με τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της εισέβαλε μέσα στον χώρο εργασίας του και αιφνιδιάζοντας τους πάντες, άρχισε να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του. Όμως δεν περιορίστηκε στη λεκτική επίθεση αλλά όρμησε πάνω του και του έριχνε χαστούκια στο πρόσωπο και το σώμα.

Ένας υπάλληλος, προσπάθησε να τους χωρίσει με αποτέλεσμα ο σύζυγος να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τα νύχια της μαινόμενης 36χρονης και τότε εκείνη επιτέθηκε και σε εκείνον ρίχνοντας του χαστούκια στο πρόσωπο και μπουνιές στο κεφάλι και την κοιλιά. Υπάλληλοι που ήταν παρόντες κάλεσαν την Αστυνομία όμως η γυναίκα πρόλαβε να την κοπανήσει.

Οι δυο δαρμένοι άνδρες οδηγήθηκαν στο Τμήμα των Καμινίων που ο εν διαστάσει σύζυγος κατέθεσε μήνυση εναντίον της δράστιδος ενώ ο συνάδελφος του δεν επιθυμούσε να προβεί σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια σε βάρος της γυναίκας που τον έδειρε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: