Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Δεν ξέρουμε ποια είναι η μαμά και ποια η θεία» – Aνάλυση ψυχολόγου για τα 95 SMS Δήμητρας και Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

May 10, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Για παθολογία σε όλη την οικογένεια Πισπιρίγκου έκανε λόγο η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στα 95 SMS που αντάλλαξαν οι αδερφές Ρούλα και Δήμητρα.


Διαφ.

Στο σχόλιο ότι η αδελφή της προφυλακισμένης Ρούλας προσπαθούσε να τη συνετίσει, η κ. Κανδαράκη αντίτεινε ότι προκύπτει μια σχέση συγχωνευτική, όπου δεν καταλαβαίνεις ποια είναι η μητέρα και ποια η θεία.

«Βλέπουμε συγχωνευτικές σχέσεις. Δεν ξέρουμε ποια είναι η μαμά και ποια η θεία. Δεν ξέρουμε ποια είναι η γιαγιά και ποια η μαμά. Υπάρχει μια συγχώνευση που δεν ξέρουμε πού ξεκινά ο ένας ρόλος και πού ξεκινά ο άλλος και αυτό το μπλέξιμο ρόλων μπερδεύει πάρα πολύ τα παιδιά», είπε η κ. Κανδαράκη.

Η ψυχολόγος πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της ζωής τους τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δεν περνούσαν απλά δύσκολα αλλά «πέθαιναν κάθε μέρα».

Πρόσθεσε ότι το ζητούμενο μέσα από τέτοιες τραγωδίες είναι νέοι γονείς όταν βλέπουν πως πλέον έχουν μάθει να επικοινωνούν μέσα από τη βία να ζητούν βοήθεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: