36χρονη πήρε την κάρτα του παππού της και πήγε στο ΑΤΜ: 365 μέρες μετά αποκαλύφθηκαν τα πάντα! – Viral

May 10, 2022

Πονηρή ήταν, αλλά την… πάτησε μια γυναίκα που έκλεβε κάθε τόσο την κάρτα ανάληψης ενός συγγενικού της προσώπου μέσα από το σπίτι του στα Ιωάννινα και άδειαζε συστηματικά τον λογαριασμό του για πάνω από ένα χρόνο, αλλά έπειτα την… έβαζε στη θέση της για να μην αντιληφθεί ότι τη χρησιμοποιούσε!


Διαφ.

Σύμφωνα με το dete.gr, άνθρωπος έπαθε σοκ, όταν διαπίστωσε ότι συνολικά είχαν κάνει φτερά από τον λογαριασμό του 8.333,28 ευρώ, με επανειλημμένες αναλήψεις από ΑΤΜ που έγιναν από τις 22 Ιανουαρίου του 2019 ως και έναν χρόνο μετά!

Δείτε με την ευκαιρία: 39χρονος άνδρας βρήκε 500 ευρώ σε ένα ΑΤΜ - Αυτό που έκανε στη συνέχεια δεν το περίμενε κανείς

36χρονη πήρε την κάρτα του παππού της και πήγε στο ΑΤΜ: 365 μέρες μετά αποκαλύφθηκαν τα πάντα!

Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια που δεν άργησε να βρει τα πλάνα με τις αναλήψεις μετρητών, τα οποία είχαν καταγράψει οι κάμερες της τράπεζας. Όταν τα έδειξαν στον παθόντα, εκείνος αναγνώρισε αμέσως την συγγενή του η οποία συνελήφθη άμεσα! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Συναγερμός στα ATM της χώρας: Χρεώνουν το ποσό στην κάρτα σας αλλά δεν βγάζουν χρήματα!

Υπάρχουν μέρες που για αρκετές ώρες πολλά ΑΤΜ δεν «εξυπηρετούσαν» τους πολίτες, αφού και χρήματα δεν τους έδιναν και έδειχναν να χρεώνουν το λογαριασμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί πανικός σε αρκετούς καταθέτες.

Τελικά το πρόβλημα επιδιορθώθηκε και ήδη σε ποσοστό 80% των περιπτώσεων, οι λογαριασμοί των συναλλασσόμενων που έκαναν αναλήψεις απεικονίζουν πλέον το πραγματικό ποσό που έχουν. Μέσα στις επόμενες ώρες η βλάβη στο σύστημα να αποκατασταθεί στο 100%.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 61χρονη πήγε να πάρει το επίδομα στο ATM - «Πάγωσε» με το ποσό που είδε στο λογαριασμό της (Video)

Το συγκεκριμένο πρόβλημα απασχόλησε περίπου 10.000 συναλλασσομένους και όχι πολύ περισσότερους, όπως ειπώθηκε αρχικά, αφού στατιστικά οι αναλήψεις μέσω του ΔΙΑΣ αποτελούν μόνον το 3% του συνόλου των αναλήψεων.

Τι πρέπει να κάνετε σε ανάλογη περίπτωση; Σίγουρα να επικοινωνήσετε αμέσως με την τράπεζα σας! Ειδικά αν είναι πρωί που το κατάστημα είναι ανοικτό θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον υπεύθυνο!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: