Με ένα απλό δελτίο 3 ευρώ κέρδισε 6.311.028: Ο υπερτυχερός του Τζόκερ έπιασε την καλή και δε θα χρειαστεί να ξαναεργαστεί ποτέ για όσο ζει!

May 11, 2022

Με ένα απλό δελτίο 3 ευρώ κέρδισε 6.311.028: Ο υπερτυχερός του Τζόκερ έπιασε την καλή και δε θα χρειαστεί να ξαναεργαστεί ποτέ για όσο ζει!


Διαφ.Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο των 6,3 εκατ. ευρώ

Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα ένας υπερτυχερός από την Κω, ο οποίος παίζοντας ένα δελτίο που κόστιζε μόλις 3 ευρώ, κέρδισε τα 6,3 εκατ. ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ.

Συγκεκριμένα το τυχερό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 2438ης κλήρωσης του Τζόκερ κέρδισε το ποσό των 6.311.027,88 ευρώ.

Τα χρήματα της κλήρωσης της Τρίτης θα πάνε στο νησί της Κω, όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ.

Επίσης, δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία τα οποία κερδίζουν το ποσό των 51.719,18 ευρώ έκαστο.

Υπενθυμίζεται πως οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ είναι οι: 15, 23, 32, 33, 43 και αριθμός Τζόκερ το 15.

Δείτε στο βίντεο την κλήρωση:

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά γίνεται από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Για να παίξετε online και να συμπληρώσετε τα δελτία σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ – Σε υπολογιστή μπαίνετε στο tzoker.gr

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή

Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες

Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε στη συνέχεια με email

Μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές και επιβραβεύσεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: