Eurovision 2022: Σχημάτισε τον Αλβανικό αετό με τα χέρια της – Αντιδράσεις για τη Ronela

May 11, 2022

Eurovision 2022: Σχημάτισε τον Αλβανικό αετό με τα χέρια της – Αντιδράσεις για τη Ronela





Eurovision 2022: Η πρώτη εμφάνιση στον ημιτελικό του διαγωνισμού

Όλο και πιο κοντά στην μεγάλη ημέρα για τον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού φτάνουν οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν στον τελικό.

Με βαλκανικό ήχο, η Αλβανία άνοιξε τον Ά ημιτελικό της Eurovision 2022. Η τραγουδίστρια σχημάτισε τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας στο τέλος της εμφάνισής της.

Eurovision 2022: Σχημάτισε τον Αλβανικό αετό – Χαμός με τη Ronela

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Τορίνο και στον ‘Α ημιτελικό της Eurovision 2022. Την αρχή στις εμφανίσεις έκανε η Αλβανία, η οποία φέτος εκπροσωπείται από την Ronela Hajati, η οποία ερμηνεύει το “Sekret”.

Η εμφάνιση στην Eurovision 2022 που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Ronela έδωσε τον καλύτερο εαυτό της τόσο φωνητικά όσο και στη σκηνική της παρουσία. Η ερμηνεία της ήταν άκρως δραματική, ενώ η ίδια φορούσε ένα αποκαλυπτικό ρούχο.

Την τραγουδίστρια συνοδεύουν επί σκηνής συνολικά πέντε χορευτές, τέσσερις άνδρες οι οποίοι είναι ημίγυμνοι και μία γυναίκα, η οποία λικνίζεται δίπλα στην τραγουδίστρια.

Η Ronela ξεσήκωσε για τα καλά το στάδιο, δίνοντας ένα δυναμικό “εναρκτήριο λάκτισμα” για τον Ά Ημιτελικό της Eurovision.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος της ερμηνείας της, η τραγουδίστρια σχημάτισε τον αλβανικό αετό, που κατά πολλούς θεωρείται ένα εθνικιστικό σύμβολο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: