Survivor spoiler 11/05: Οριστικό κοινό τέλος εποχής για Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη! Το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός το Σάββατο!

May 11, 2022

Survivor spoiler 11/05: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 μετά τις μαζικές αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης!


Διαφ.

Όχι δεν φεύγουν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης απλά η παραγωγή θα ανακοινώνει πως οι ομάδες χωρίζονται ξανά με τους δύο άνδρες να είναι πλέον σε αντίμπαλα στρατόπεδα!

Η αλήθεια είναι πως οι ισορροπίες έχουν χαθεί και πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αναγκασμένος να αλλάξει ξανά τις ομάδες. Επίσης θα ήθελε να δει κάποια στιγμή και ως αντιπάλους τους Τάκη και Άρη ώστε η ένταση να ανέβει ακόμα περισσότερο. Άλλωστε πλέον που μένουν όλοι σε μια παραλία, τι στην ίδια ομάδα, τι σε αντίθετες το ίδιο πράγμα στο τομέα του ριάλιτι! Όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, κόντρες του Άρη και του Τάκη θα ανεβάσουν κατακόρυφα την τηλεθέαση.

Survivor spoiler 11/05: Οριστικό τέλος για Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη!

Έτσι η παραγωγή έχει πάρει την απόφαση στη δημιουργία των δύο νέων ομάδων να χωρίσει τους δύο παίκτες. Μάλιστα σε διάφορα που έχουν διαρρεύσει στο Twitter αναφέρουν πως ο Τάκης έχει επιστρέψει στη κόκκινη ομάδα και είναι μαζί με Μαίη και Σταυρούλα σίγουρα, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης έχει παραμείνει στους μπλε! Μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα χωριστούν τα δύο παιδιά αφού στην αρχική δομή των ομάδων ήταν κόκκινοι και μετά έγιναν από κοινού και οι δύο μπλε! Οπότε έχουμε ένα κοινό τέλος εποχής για τα δύο παιδιά!

Ακόμα δεν έχουμε επιβεβαιώσει το παραμικρό όμως και εμάς η αρχική πληροφορία αναφέρει πως πάμε για αλλαγή των ομάδων. Άλλωστε αυτή την εβδομάδα αποχώρησαν 3 κόκκινοι, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια. Ο Γιώργος Λιανός το Σάββατο θα ανακοινώσει την αλλαγή των ομάδων, που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, μιας και θα είναι η τελευταία αλλαγή πριν το ριάλιτι γίνει ατομικό!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: