Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξέσπασμα μητέρας Γαρυφαλλιάς για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Ένας ψυχρός δολοφόνος προσπαθεί να…» (photo) – Έγκλημα

May 12, 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Περισσότερες από 10 ώρες διήρκησε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο 34χρονος πιλότος κατέθεσε ότι η ζωή του τελείωσε πριν από ένα χρόνο ακριβώς, όταν σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του.


Διαφ.

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα για την Καρολάιν στο Instagram.

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Μάκου:

«Σήμερα κλαίω για σένα γιατί δεν ζεις! Σήμερα σε μια αίθουσα δικαστηρίου ένας ψυχρός δολοφόνος προσπαθεί να δικάσει εσένα! Όχι… δεν θα τον αφήσουμε! Θα παλέψουμε για σένα… εμείς θα σε δικαιώσουμε και θα σε τιμήσουμε όπως σου αξίζει! Θα παλέψουμε να μη βγει ποτέ από τη φυλακή και κοιτάξει στα μάτια την κόρη σου. Για την Καρολάιν…».

Δες την ανάρτηση της κας Αλεξάνδρας Μάκου:

Ξέσπασμα μητέρας Γαρυφαλλιάς για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έγινε το μνημόσυνο για την Καρολάιν στην Αλόννησο! Σε άθλια κατάσταση οι γονείς της λόγω της δίκης του Μπάμπη - Νέες φωτογραφίες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν παραμένουν στην Αλόννησο έχοντας στην αγκαλιά τους τη μικρή Λυδία, ενώ στην Αθήνα είναι σε εξέλιξη η δίκη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πριν από λίγες μέρες, τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία της, στις 11 Μαΐου του 2021. Στο μεταξύ το Star φέρνει στο φως νέες φωτογραφίες από τη ζωή της άτυχης κοπέλας.

Οι φωτογραφίες που αποκάλυψε σήμερα το Star βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές, φαίνεται η Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό. Είναι φωτογραφίες από εξόδους, από ταξίδια και από το γάμο τους, τις οποίες τράβηξαν οι καλεσμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Καρολάιν τελέστηκε το Σάββατο στην Αλόννησο, χωρίς την παρουσία της μητέρας τους Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να γίνει εκείνη την ημέρα αντί για σήμερα, προκειμένου να αποφύγει τη δημοσιότητα.

Ο ιερέας μιλώντας στο Star λέει χαρακτηριστικά: «Το είχε μεγάλη ανάγκη η Σούζαν. Δεν είναι καλά ψυχολογικά αυτό το διάστημα λόγω της δίκης. Ήθελε να γίνει νωρίτερα η δέηση για να μην έχει πολύ κόσμο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: