Ανείπωτη θλίψη και ερωτηματικά για το χαμό της 27χρονης Ναταλίας – Έρευνα για της συνθήκες θανάτου της

May 13, 2022

Ανείπωτη θλίψη και ερωτηματικά για το χαμό της 27χρονης Ναταλίας – Έρευνα για της συνθήκες θανάτου της





Σε πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Κύπρος μετά την είδηση ότι η 27χρονη Ναταλία Νεοφύτου μετά το τροχαίο ατύχημα μέσα σε στρατόπεδο.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί σε στρατόπεδο στον Κόρνο, καθώς η 27χρονη ΣΥΟΠ, η οποία τραυματίστηκε κρίσιμα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και το απόγευμα, άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν.

Ανείπωτη θλίψη για το θάνατο της 27χρονης δεκανέα ΣΥΟΠ από την Πάφο, Νάταλυ Νεοφύτου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε στρατόπεδο στον Κόρνο.

Νεκρή 27χρονη κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στο στρατόπεδο

Πρόκειται για την δεκανέα ΣΥΟΠ Νάταλυ Νεοφύτου, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στις 11:00, επέβαινε σε όχημα τύπου τζιπ, το οποίο ανατράπηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αποτέλεσμα σύμφωνα με αρμόδια πηγή να την καταπλακώσει.

Αμέσως, η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όπως φαίνεται, η άτυχη 27χρονη είχε καταπλακωθεί από το όχημα.

Στο όχημα επέβαιναν επίσης, δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και κληρωτός οπλίτης.

Ο κληρωτός οπλίτης καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.
27χρονη
Για τη διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος διατάχθηκε έρευνα από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Δημόκριτο Ζερβάκη, ενώ η σκηνή του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί και για τη διερεύνηση του συμβάντος έχει ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι, στο όχημα επέβαιναν επίσης, δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και κληρωτός οπλίτης. Ο κληρωτός οπλίτης, καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 27χρονης θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το Υπουργείο Άμυνας εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της ΣΥΟΠ.

Θλίψη Προέδρου

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος σε ανάρτηση του εξέφρασε τη θλίψη του το τραγικό δυστύχημα και την απώλεια της ζωής της ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου, εν ώρα καθήκοντος.

Όπως ανέφερε η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της η οποία ήδη βιώνει την τραγική απώλεια.

Διαβάστε επίσης: