Φίδι τρύπωσε σε κλουβί και καταβρόχθισε 16 καναρίνια στην Πρέβεζα

May 14, 2022

Φίδι τρύπωσε σε κλουβί και καταβρόχθισε 16 καναρίνια στην Πρέβεζα


Διαφ.Απίστευτο περιστατικό στην Πρεβέζα με φίδι

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πρέβεζα. Ερπέτο τρύπωσε σε κλουβί και κατασπάραξε 16 καναρίνια. Το συγκεκριμένο ερπετό είναι πάνω από δυο μέτρα και έσπειρε τον φόβο.

Μάλιστα, δεν μπορούσε να φύγει, αφού έπρεπε να χωνέψει πρώτα την τροφή του ώστε να χωρέσει από τα κάγκελα του κλουβιού

Κάθε μέρα επισκεπτόταν το πατρικό της σπίτι στην περιοχή του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα μία γυναίκα που τάιζε τα 16 καναρίνια τα οποία είχε μέσα σε ένα μεγάλο κλουβί στην αποθήκη, αλλά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έπαθε σοκ από το εφιαλτικό θέαμα που αντίκρισε.

Φίδι τρύπωσε σε κλουβί και καταβρόχθισε 16 καναρίνια στην Πρέβεζα

Άφωνη η γυναικά που βρήκε το φίδι στο κλουβί

Μέσα στο κλουβί… κοιμόταν μακαρίως ένα μεγάλο φίδι που είχε καταβροχθίσει τα άτυχα πουλάκια, αφήνοντας ζωντανό μόνο ένα! Μάλιστα, το μήκους πάνω από δυο μέτρα ερπετό δεν μπορούσε να φύγει, αφού έπρεπε να χωνέψει πρώτα την τροφή του ώστε να χωρέσει από τα κάγκελα του κλουβιού!

Παρά τον πανικό της, η γυναίκα κατάφερε να φωτογραφίσει το φίδι και να ανεβάσει την εικόνα στο facebook, ζητώντας πληροφορίες για το είδος του. Οι υπόλοιποι χρήστες την καθησύχασαν ότι πρόκειται για έναν ακίνδυνο λαφιάτη, ο οποίος δεν επιτίθεται σε άνθρωπο, δεν είναι δηλητηριώδης και θεωρείται «φίλος» των σπιτιών στα χωριά καθώς κυνηγάει τα ποντίκια. Έτσι, το έπιασε και το έβγαλε από την αποθήκη, αφήνοντάς το στο φυσικό του περιβάλλον.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: