Εξαφάνιση Θύμιου: Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το σκληρό bullying στον 39χρονο αγνοούμενο

May 15, 2022

Εξαφάνιση Θύμιου: Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το σκληρό bullying στον 39χρονο αγνοούμενο


Διαφ.



Εξαφάνιση Θύμιου: Σοκ από το περιστατικό

Ο Θύμιος Μπουγάς από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας, δέχθηκε άγριο bullying. Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο.

Μάλιστα, τα «κατορθώματα» των νταήδων καταγράφηκαν σε βίντεο που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Στο ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα πως μια παρέα ατόμων με αυτοκίνητα και μηχανές που πήγαν στο σπίτι του 39χρονου και εκτόξευαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει στον δρόμο.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με πριόνι για να τους κάνει κακό. Ο Θύμιος Μπουγάς μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τα όσα είχε υποστεί αλλά οι αστυνομικοί δεν ασχολήθηκαν στο βαθμό που θα έπρεπε με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εξαφάνιση Θύμιου: Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το σκληρό bullying στον 39χρονο αγνοούμενο

Εξαφάνιση του Θύμιου

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό στις 4 Μαΐου, ο 39χρονος που πιθανότατα τρόμαξε και ένιωσε απροστάτευτος εξαφανίστηκε. Έκτοτε, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ παραμένει αγνοούμενος. Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert.

Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά. Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φοράει χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορονοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008. Αυτό ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επιθέσεων από τους «μάγκες». Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: