Γλυκά Νερά: Πλησιάζει η ετυμηγορία για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει

May 15, 2022

Για την υπερασπιστική γραμμή του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Με την ευκαιρία, δείτε τη γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του πιλότου.


Διαφ.

Όπως εξήγησε ο νομικός μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν θα ζητηθούν από μέρος του ελαφρυντικά ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος.


Για την υπερασπιστική γραμμή του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Όπως εξήγησε ο νομικός μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν θα ζητηθούν από μέρος του ελαφρυντικά ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος.

Γλυκά Νερά: Πλησιάζει η ετυμηγορία για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει

«Ο εντολέας μου το έχει αποκλείσει, αλλά κι εγώ δεν θα το ζητούσα» είπε σχετικά.

Για τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει ο πιλότος είπε ότι, δεδομένου της καταδικαστικής απόφασης, θα ζητηθεί ελαφρυντικό για «ψυχική οδύνη» και αφετέρου «τα ελαφρυντικά που θα ζητήσουμε είναι ο σύννομος βίος πριν την πράξη και μόνο σε αυτό το επίπεδο, και τίποτε άλλο».

Να σημειωθεί ότι, αν αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά, «σπάνε» τα ισόβια.

Τέλος, σε σχετικό ερώτημα, απάντησε πως, «οι μεταγενέστερες πράξεις δεν συμπεριλαμβάνονται» στην εξέταση της ποινής. Δηλαδή, ο σκύλος, η τοποθέτηση του μωρού στη νεκρή μητέρα του και η σκηνοθεσία που ακολούθησε δεν αφορούν στην ποινή για το έγκλημα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: