Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Ο Θύμιος Μπούγας ζει και κρύβεται από τους νταήδες που τον απειλούν

May 16, 2022

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Ο Θύμιος Μπούγας ζει και κρύβεται από τους νταήδες που τον απειλούν


Διαφ.



«Ο Θύμιος ζει και κρύβεται»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο που αναζητείται για 12 ημέρες και έχει εκδοθεί και σχετικό Silver Alert.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο προσαγωγές 18χρονων, που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων στο σπίτι του 39χρονου, ενώ συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί  11 άτομα από τις πινακίδες των οχημάτων και τα πρόσωπα που φαίνονται στα βίντεο που ανέβασαν στα social media.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς είναι ζωντανός αλλά για δικούς του λόγους κρύβεται.

«Ο αγνοούμενος κι άλλες φορές στο παρελθόν επέλεγε την εξαφάνιση. Οι συντοπίτες του τον έχασαν από τα μάτια τους επί δύο-τρεις μήνες. Είχε λόγους να εξαφανίζεται και να κρύβεται», είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αξιόπιστη αστυνομική πηγή.

Βέβαια, αυτή τη φορά – όπως σημειώνεται – τα πράγματα είναι διαφορετικά, επειδή έπεσε θύμα επίθεσης από νεαρούς που πετούσαν βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει από το σπίτι του.

Παρόλα αυτά, η εκτίμηση της τοπικής ΕΛΑΣ είναι ότι ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε, γιατί επιθυμεί να ξεχαστεί η περιπέτειά του.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο 39χρονος, φοράει πάντα μάσκα διότι είχε πέσει πριν από 13 χρόνια θύμα τροχαίου και από τότε είναι παραμορφωμένο το πρόσωπό του. Έκτοτε, ζει με ένα επίδομα 630 ευρώ, που παίρνει ανά δίμηνο, γεγονός που σημαίνει ότι τα φέρνει δύσκολα βόλτα.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, επειδή νεαροί συμπολίτες του τον χλεύαζαν, τον προπηλάκιζαν και την ευρεία δημοσιογραφική έκταση που πήρε το θέμα, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ευαισθητοποιήθηκε και ευχήθηκε να εμφανιστεί ο Θύμιος, με την δέσμευση ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του 39χρονου.

Διαβάστε επίσης: